Farklı Bir Ray-Araba Tasarımı

konu başlığı ile alakası olmayan bu diyaloğu uzatmanın yersiz ve gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Katılıyorum. Birbirimizi anlayamadığımızı da düşünüyorum.

Ben kendi üzerime düşeni ve gerekli açıklamaları yaptığımı sanıyorum. Tasarım yapanlar yazılanları okur ve kendi kararlarını verirler.

İyi günler,
 
Herkese Derin Bilgilerini paylaştıkları için teşekkür ederim. Avatarımdaki Pcb yi saymazsak ilk router ım olacak. Araştırmaktan başıma ağrılar girdiği oluyor. Malesef ki etrafımda bu konuları danışabileceğim kimse de yok. Ucuza kaçmak istiyorum evet ama orta vaade de sorun yaşamak da istemiyorum. En pahalı kısımlarından biri de bu doğrusal hareket sistemleri. Fiyatlar, markalar, modeller, boyutlar, kalite... hepsi kafa karıştırıyor. Sizlerin sayesinde çok fazla şey öğreniyorum. Karar vermek daha da kolaylaşıyor. Allah razı olsun...

Çin malı ucuz ray araba düşünüyorum şu an orta vaade de sorunlarım neler olur bilmiyorum ama (1-2 sene)
kesinlikle uzak dur der misiniz ?

http://www.sahinrulman.com/lineer-kizak-lineer-ray-sh-serisi/lineer-kizak-lineer-ray-sh-20.html
 
Merhabalar , başınız yeter ki araştırmaktan ağrısın, tasarım ve imalat bittikten sonra ağrımasından çok daha iyidir, vaktiniz varsa acele etmeyin.

Hiwin marka kare ray daha önce kullanmadım Yusuf Bey’in ve kullanan arkadaşların fikir ve önerilerini dinlemenizi tavsiye ederim. Ama ilgili firmadaki alt destekli millerden daha iyi sonuç verir muhakkak.

İyi günler dilerim.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,875
Kullanıcılar
449,997
Son üye
Ali5534

Yeni konular

Geri
Üst