extra iş var

mukarem

Üye
Katılım
8 Eki 2007
Mesajlar
14
Puanları
1
Yaş
40
arkadaşlar sizlere yeni bir iş öneriyorum. Bu iş kolu ile hem dünyamızı ve çevremizi koruyacağız hemde kendimize extra bir gelir kaynağı elde edeceğiz bu teklifimi mutlaka değerlendirin. Çalışmayan durumda ki ( yani hurdası çıkmış ) her türlü elektronik kartlarınızı, cep telefonlarınızı , bilgisayar kasalarınızı , veya kompakt şalter , kontaktör , otomatlarınızı kısacası elektrik ve elektronik bütün hurdalarınızı evinizden gelir alır aynı anda ödemesi hemen kapınızda peşin olarak yapılır. sadece bize ulaşmanız yeterli olacaktır. ********* daha ayrıntılı bilgi alamak isteyenler ekleye bilirler.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam netür bir iş bu?
Bununla ne yapmayı planlıyorsunuz?
Ücret değerlendirmesini neye binaen yapacaksınız?
 
bu bir geri dönüşüm işi bozuk malzemeler tekrar ayrıştırılıyor ve tekrar kullanıma hazır hale getiriliyor. ücretlendirme kilo hesabına göre oluyor.
 
hocam nedir kilosunun fiyatı meraktan soruyorum
 
güzel bir çalışma elektronik ve elektrikli cihazlarda değerli pek çok maden var ayrıca plastik kısımları düşünürsek güzel bir iş değerlendirmemiz gerekir diye düşünüyorum
 
benim burdan fiyat söylemem pek doğru olmaz msn den konuşmak daha doğru olur. Ama şunuda belirtmek isterim kişiye parasından çok doğaya katkısı daha fazla.
 
size nasıl ulaşabilirim msn adresim****************
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaşlar buradan ne yazikki mail adresi vermek yasakmış isteyenler öselden mesaj atabilir
 
arkadaşalar özelden mesaj atamıyorum o bakımdan size tekrar mail adresimi yazıyorum inşallah form yöneticileri silmezler mail adresimi [email protected]
 

Forum istatistikleri

Konular
128,301
Mesajlar
916,544
Kullanıcılar
450,135
Son üye
bssjhe

Yeni konular

Geri
Üst