Ev için alarm sistemi tavsiyesi

security arkadasımızın bazı dedıklerıne katılmıyorum,netıcede butun cıhazlar sensorlerden gelen sınyalı alır ve sırenı caldırır.ancak kalıte ayrıntılarda saklıdır.ben bunu musterıllerıme soyle ıfade edıyorum.tofasta goturur mercedesde goturur ancak hangısı ıyıdır dersenız herkez mercedesi secer.alarm sistemindede aynı.tofasın belki arıza durumunda parcasını bakkalda bile bulabilirsiniz ancak mercedes kolay kolay arıza yapmazki tamir ettiresiniz.ben kesin kes dsc derim.özellik + kalite + fiyat yönünden daha üstününü öneren varsa söylesin onu kullanalım.dsc nin en yakın rakibi paradox dur bana göre ancak dsc her zaman bir adım önde gider.en basit fark kullanıcı ve montajcı icin dsc de sigortalar termik sigortadır ısındımı atar soguyunca düzelir paradox da cam sigorta atınca montajcı gider degistirir.
bosch u incelemedim günahını almayayım ama tahminlerime göre onunda dsc den geri kalacagını zannetmiyorum.
satıcı icin dediginiz dogru herkes bildigi malı satıyor ancak dsc paradox veya bosch gibi cihazları satanlar (tabi üc satır program yazıp cıkanları kastetmiyorum)icin diger cihazlar cocuk oyuncagı.
kullanıcı icin en güzel kıstas üc tane bankaya gitsin hangi markayı banka kullanıyorsa kafasına takmadan o markayı alıp taktırsın.
 
merhaba alarmko, alarm cihazlarını arabaya benzetmeniz bana pek doğru gelmedi. sonuçta bunlar zaman zaman programlama gerektiren hassas cihazlar. otomobil gibi yağını suyunu verince götüren cihazlar değil.
evet bütün cihazlar sensörlerden gelen sinyali alır ama bu çokta basit bir konu değildir, pır dedektörler yanlış alarm konusunda en hassas ürünlerdir. dediğiniz gibi kalite ayrıntıda gizlidir, alarm sistemlerinde en çok dikkat edilmesi gereken ayrıntı aslında pır dedektörlerdir. malesef genelde ucuz pırlar tercih ediliyor. mutlaka siz biliyorsunuzdur ama genel bilgi olsun diye yazıyorum. sensör pır dedektörün içindeki algılayıcıdır. pırın kalitesindeki en önemli etkendir. çok iyi diye bilinen bazı markalarda bu sensörler malesef çin malıdır. bunu ne kullanıcıların nede montajcıların bilmesi mümkün değil tabi. teknimde bu sensörler alman malı kullanılmış.
arıza oranına gelince haklı olduğunuz noktalar var, dsc sağlam bir üründür, paradox ve teknim de aynı sınıfın ürünleridir. ancak hiçbirinin sıfır arıza ile çalışması mümkün değildir. zaten yapı itibariyle ortalama ömürleri max. 5-10 yıllık cihazlardır.
bosch hakkında benimde fazla bilgim yok, daha çok yeni olduğu için sanırım birkaç yıl izleyip yorum yapmak daha sağlıklı olur. bu sürede de pek yoğun kullanılacağını zannetmiyorum. bence zamana ihtiyacı var. umarım vestel angel gibi hüsranla bitmez.
 
Paradox'un ürünleri sağlamdır herkes gibi paradoxu kullanmanı tavsiye ederim.
 
İyi akşamlar,
Yaklaşık 7 yıldır DSC alarm sistemleri kuruyorum genelde pc 1616 serisi memnun olmayan kimseyle karşılaşmadım. Fiyatınıda göz önüne alırsak her yönden DSC tavsiye ederim.
 
profesyonel alarm markalarının hepsi genel ihtiyacı sağlayacak özelliklere sahiptir. paradoxun yoğun tavsiye edilmesinin sebebi kurulum yapan firmaların onun programlamasını bilmesindendir. çünkü en eski markalardan biridir ve ilk onu öğrenmişlerdir. dsc de benzer şekildedir. bencede alarm alırken arkasındaki firmaya garanti şartlarına dikkat etmek gerekir. bu cihazların hepsi genel olarak arızaya, geliştirmeye veya taşınmaya açık ürünlerdir. bu yüzden illaki teknik servisten geçecektir. bu konuya baktığımızda yerli üretim olan teknim diğerlerinin önüne geçiyor. 3 yıl garantili ve garanti dışı hasar olsa bile birçok şey ücretsiz hallediliyor.

Merhaba açıkçası yazdıklarınızın bazılarına katılmıyorum. Belirttiğiniz gibi alarm sisteminde kullanılan marka kadar kaliteli işçilikle sistemin montajının yapılması ve ilerideki zamanlarda çıkabilecek arızalar için kaliteli teknik servis hizmeti verilmesi önemlidir. Açıkçası teknim alarm sistemi kalite ve kullanılabilirlik olarak kesinlikle paradox ile aynı kefeye konulamaz. İki alarm sisteminide kuran bir kişi olarak paradox alarm sistemi teknim alarm sisteminden daha iyi dir. Paradox alarm sisteminin yoğun tercih edilmesinin sebebi müşterilerin farklı tip isteklerine cevap verebilmesidir ve rakam olarak pahalı olmamasıdır.
 
Alarm Sistemleri geniş içerik öneri ve özellikleri bulabilirsiniz.

Alarm Sistemleri malınızı, canınızı, sevdiklerinizi ve birikimlerinizi koruyan bir sistemdir. Alarm Sistemleri modern günümüz teknolojisinin geldiği noktada olmazsa olmaz ürünlerdendir. Her evde ve işyerinde mutlaka bulunması gerekmektedir. Alarm sisteminde marka seçerken dikkat edilmesi gereken nokta ürünün daha önce nerelerde kullanıldığıdır. Bankaların kullandığı Kanada malı Dsc Alarm Sistemlerini kuran Data guvenlik sistemleri, sizi ve sevdiklerinizi tamamen güvence altına alıp daha rahat uyumanızı sağlar. Dünya üzerinde hırsızlığa önlem olarak kullanılan alarm sistemleri kesinlikle güvenilen yerlerde montajı yapılmalıdır.

Alarm Sistemleri
Alarm Sistemlerinde bayiliklerimiz ve toptan satışımız bulunmaktadır, Kablolu ve kablosuz alarm sistemlerinde en iyi fiyat garantisi ve ürün özelliklerini sitemizde bulabilirsiniz. Ev güvenliği, özellikle bugün dengesiz ekonomi ve sendeleyen veriler yüzünden hafife alınmaz bir duruma gelmiştir. İnsanlar evleri, işyerleri ve aileleri her zamankinden daha duyarlı hale getirmektedir, Hırsızlar harekete geçmeden sizin harekete geçmeniz gerkemektedir. Satış ve montaj ekibimiz tamamen profesyonel ve işine sadık ve kendini güvenlik sistemlerinde yetiştirmiş insanlardan oluşmaktadır. Bir ev güvenlik sistemi kurulması masraflı ve zaman zaman kafa karıştırıcı de olabilir. Referanslarımı ve tecrübelerimizi size aktararak her konuda yanınızda olup satış sonrasında da size tam destek vermek öncelikli görevimizdir. ürünlerimiz 2 yıl garantilidir.

Alarm izleme merkezi ve alarm servislerimiz 24 saat kesintisiz hizmetinizdedir.

Hırsız Alarm Sistemi
Hırsız alarmları mağazalar ve diğer işyerleri de standart donanım haline gelmiştir, hırsız alarm sistemleri de evlerde giderek yaygınlaşmıştır. Hırsız alarm sistemleri için bir seçenek yapmak zorunda kaldıysanız kesinlikle çok seçenek ile karşılaşacaksınız.
 
alarm sistemlerini son 4 aydır araştırıyorum. neticede en iyi ve makul fiyatlı rünleri kaliteli olan firma ARMED ALARM'A ulaştım. neden Dsc markasını aynı yerden ithal olmasına rağmen daha pahalıya taktırayımki diye düşündüm ve armed ile çalıştım. dükkanıma ve evime alarm ve kamer takrtırdım. memnun kaldım taklitleri piyasada çok iyice araştırmak lazım. numarasının sonunda 911 var. taklitleri ayırmanıza yardımcı olur. ;) rahat uyku için alarm şart.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,758
Kullanıcılar
449,975
Son üye
yamanelektronik2023

Yeni konular

Geri
Üst