Eplan P8 kablo numaralandırma


Merhaba, nasıl yard. olabiliriz? elimizden gelen bişeyse tabi ki yard. olmayı isterim.
Örneğin ben de p8 2.0 kullanıyorum ancak bazı markaların part datalarına ihtiyaç duyuyorum.başta siemens ve schneider olmak üzere... sizde mevcut ise paylasır mısınız?
 
Schneider ve siemens olmak uzere 6000 urun yukledim. Ve sembollere atadim. Yani insert device diyim eklediginizde hersey geliyor.
Butun malzemeler var eksik yok. Abb ve legrNdi da yukliyim sonra paylasmak icin kendimle savasirim. Uygun gorursem insallah.
 
Merhaba,

dediklerinizi yaptim ancak numaralarin yerinde ????? isareti cikmakta. pm mesaj atarsaniz sevinirim. ziyagencer hotmail com

tesekkurler,
 
Merhaba,

dediklerinizi yaptim ancak numaralarin yerinde ????? isareti cikmakta. pm mesaj atarsaniz sevinirim. ziyagencer hotmail com

tesekkurler,

bahsettiğinizide şu şekilde yapabilirsiniz program data > connettions >Numbering > enter designation burdan overwrite'i all yapın bu kadr bunları uyguladıktan sonra istediğiniz gibi olacaktır..
 
 
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,Normal olarak kablolama adımlarını yapıyorm hersey tamam fakat Yıldız-ücgen ve sağ-sol güç devresinde Aynı numaralar cıkıyor. Diğer Güç devrelerinde sorun yok SAdece Yıldız üçgen ve sağ-sol da aynı numaraları veriyor.Tüm şıkları denedim ama hep aynı sorunla karşı karşıyayım.Ne yapmam gerekiyor?
 
Merhaba
Öncelikle arkadaşa ayrıntılı bir şekilde yardımcı olduğunuz için size teşekkür ederim. Sizin gibi para karşılığ beklemeden bu işi yapan az insan var. Ben size Malzeme import etmede yardımcı olmak destek vermek isterim Paylaşımınız çok eski umarım mesajım size iletilir.

Bu arada şöyle ufak bir konu var link ini aşağıda paylaştım . Sizin için basit olabilir belki ama benim için bilmediğim için zor bir konu . Şimdiden teşekkürler

https://www.kontrolkalemi.com/forum...zeme-listesini-excel-olarak-döküm-almak.4854/
 
Birde Ben kablo numarası ile alakalo bir şey söylemek istiyorum. bir Hat'a aynı numaradan birden fazla vermesini istemiyorum. Ne yapmam gerekiyor ?
 
Soruna cevap bulabildin mi ? Aynı sorun bendede varda... Normal motorlarda sıralı numara veriyor yıldız üçgende cörtlüyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…