Enversör yıldız üçgen

anladığım kadarıyla tersiyer bir kırıcı yani kırıcı her iki tarafa dönerek bıçakların iki taraflı kullanımı sonucu bıçakların ömrünü uzatmaya yarıyor. ben böyle bir makinaya pano yaptım makina 12 saat bir yönde 12 saat diger yönde çalışıyordu. msn den bağlantı kurarsanız daha ayrıntılı yardımcı olmaya çalışırım.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Sn. fahri yetiş bu ünite zaten çalışır durumda bunun panosunu 2006 da yapmıştım tf 52*2+50 kontaktörlerle çalışıyor kiralayıcı firma Sudan da işleri bittiğinden ülkemize dönmüşler ve bunu revizyonunun yapılması için benim çalışmış olduğum şirkete başvurmuşlar bende revizyonu bitirdim benden extra kırıcıda zaman zaman sıkışma yaşıyoruz ordaki elektrikçi arkadaşlar yön değüiştirerek devreye alıyorlarmış benimde aklıma bu yıldız üçgen gurubunu enversör olarak düzenleme girişiminde bulundum sağ olsun Yüksek gerilim arkadaşımın vermiş olduğu şemayla kafamda oluşturmuş olduğum sistemi gerçekleştirdim bütün arkadaşlara teşekkür ederim
 
yüksek gerilim arkadaşın vermiş olduğu devre mantıklı.paylaşım için teşekkürler
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,666
Kullanıcılar
449,944
Son üye
önder sem

Yeni konular

Geri
Üst