En İyi Laptop Markaları...

thoshiba tavsiyemdir
 
merhabalar,
toshiba derim bende ... (samsung,acer,datron, woon, casper gibi markalara hiç girme...) hp herkes tarafından bilindiği için tavsiye ediliyor olabilir belki ama, kendi şahsi görüşüm olarak fazla sevmiyorum. lenovo da ıbm in yeni markası güzel diyorlar ama bilmiyorum. ama param olsa (şu an öğrenciyim, iyi bir işim olursa ) mac almayı isterim ömrümüz olursa ...

saygılar...
selman
 
toshiba iyidir ama casper da türk malı olduğu için tercih edilebilir.
 
2010 türkiyede en çok satılan laptop markaları

1-hp
2-casper
3-acer
4-exper
5 toshiba
arkadaşlar tam 7 sene casper prestige notebook kullandım. 7 sene boyunca en ufak bir arıza çıkarmadı. ben böyle bir şley görmedim. 7 sene önce 2500 lira vermiştim analarının ak sütü gibi helal olsun. klavyesi üzerine su dökülmüştü fabrikasına götürdüm 2 sene önce sadece klavyesini değiştirdiler başka bir şey olmadı. diğer laptopların klavyesi 100 $ civarında iken 42 $ verdim. yerli marka diye korkmayın inanamayacağınız derecede sağlam. bence sıralama casper, samsung, toshiba,
 
GNU/Linux ile kullanacaklar icin Packard Bell'i siddetle tavsiye ederim, cok iyi calisiyor. HP (ozellikle Pavillon serisinden) uzak durun, gordugum en sorunlu laptop makine.
 
dell için sağlam diyolar genelde ama nasa bi ihalesinde topluca lenovo almış diye okumuştum bir yerde. belki lenovo da sağlamdır.
 
mrb hocam kullanabileceğiniz en iyi markalar hp asus toshiba , toshiba biraz el yakar ve şu söyliyeyim intel işlemci almayı bilgisayar alırken en çok parayı işlemciye veriyoruz ben şahsen amd kullanıyorumve çok memnunum , 200 dolar fazladan para vermek istemiyorsanız amd işlemcili bir asus veya hp almanızı tavsiye ederim ve işiniz rahatlıkla görür ...asusun amd işlemcili bilgisayrı varmı bilmiyorum ama hpnin var ve ben kullanıyorum 3 yıldır tertemiz :))
 
toshiba iyidir ama casper da türk malı olduğu için tercih edilebilir.

hocam casper toplama bir bilgisayardı verimsizdir şık görünüşlüdür içeriğide kaliteli anacak bir toplama laptoptan fazla performans alınamaz , bilgisayar dediğin hp asus ibm dell dir ..
 
bir holdingte elektronik Bakım bölümünde çalışıyorum. Şirket genellikle HP marka tercih ediyor. Ben bu laptopları tamir etmekten bıktım. Her serisinin ayrı sorunları var. Bir çoğu bir süre sonra anakart arızası verir. servis var ama Yedek parçası laptoptan pahalı. Cihazları çok ısınıyor Kesinlikle taviye etmiyorum. Bence sony,samsung,toshiba tercih edilebilir ama hp den uzak durun ..
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,349
Mesajlar
916,901
Kullanıcılar
450,194
Son üye
akocatas

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst