Elektrikli bisiklet,bataryası ve motoru...

Katılım
27 Kas 2013
Mesajlar
205
Puanları
6
Konum
Antalya
Son zamanlarda elektrikli araçlar son sürat devam ediyor.Bu gelişime elektrikli bisiklet de katıldı.Çeşitli tip ve motor batarya tiplerinde epey de yaygınlaştı.Fiyatlar da kalitesine göre çeşitli (resimdeki bisiklet 68500 TL) piyasada bulunuyor.Motoru orta göbekte ve bataryası da kadroda görünüyor.30-100 km menzil eko moda göre ve 5 saat şarj özelliği var.Bazılarında motor arka teker göbeğinde.Bu trafik yoğunluğunda ben de almak istiyorum.
Batarya ve elektrikli motor kaç yıl iş görür?
Bu bataryalar sağlıklı mıdır?
Tavsiye öneri var mı?
Not:Şimdi ön arka far ve km.saati de ayrıca bataryalı pilli takılabilir.
Screenshot_20230924_092501_n11.jpg
 
Son düzenleme:
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Orhan abi hazır almak kolaycılık olur . Senin herseyini kendin üretip , monte edip, kullanıp , foruma da önayak olmanı bekliyoruz. Sana da bu yakışır.
 
Şimdi evde BTWIN riverside 500 Fransız bisiklet var.Bu bataryalı yokuşta çok iyi olacak...Günaydın!
Yokuşlarda gözleme ve bazlama dan aldigin sarjla senin pedallayip çıkman lazım orhan ustam . Yoksa kolestrol şeker tansiyon gırla gider.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,193
Mesajlar
915,740
Kullanıcılar
449,969
Son üye
kdrtkn

Yeni konular

Geri
Üst