Elektrik Projeleri Çizilir

Sevgi hanım zaten çalışıyormussunuz, nedir bu aceleniz :)
 
arkadaşlar desteğe ihtiyacınız var ise yardımcı olmak isterim sizlere
 
elektrik projeleri çiziminde; Hastane,okul,fabrika, avm,otel projeleri deneyimli, tüm elektrik tesisatı konularında; aydınlatma,priz, mekanik cihaz besleme,yangın, seslendirme, cctv, telefon, data, güvenlik, kuvvet ve zayıf akım kolon şemaları, yükleme cetvelleri, hesaplamaları yapılır. ilgilenenler varsa irtibat numaralarım:

5354321433
 
merhaba arkadaşlar.Ben Hasan ben de elektrik projesi çizmekteyim.ancak şu aralar fazla iş yok. projelerinizi paylaşmak isterseniz her zaman beklerim. [email protected]
mailleriinizi bekliyorum.
 
İyi günler
bir proje için elektrik projesine ihtiyacımız var acilen ilgilenenler [email protected] adresine dönüş yaparsa sevinirim.. Acildir
 
Konu çok geçmiş ama öncelikle şunu belirtmeliyim. Ben de kısmen böyle işler yapıyorum ve yardım ihtiyacı olursa buradan sizlere ulaşmaya çalışırım.
Sizler de aynı şekilde yardım ya da sorularınız olursa yardım etmek isterim.
 
merhaba arkadaş nazif ben..
bende dışarıdan fason elektirik projeleri çizmekteyim..
bu aralar işler kesat ama bazı zamanlar oluyor bende gelen işlere yetişemiyorum eğer sende elektrik proje konusunda iyi isen elime gelen bazı projeleri paylaşa bılırım ufak meblalar kazanıyorum ama genelde sürekliliği olan işler..
takım arkadaşı ola biliriz anlıcan sanada uyarsa :)
mutlaka haber beklıyorum
slm
ben ankaradan ömer proje cizimi konusunda görüşe biliriz.
emailim [email protected]
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Konunun üzerinden uzun bir zaman geçmiş ama dışarıdan proje çizen arkadaşlar aşağıdaki email adresine bilgilerini gönderirlerse onlara dönüş yapacağım.

[email protected]
 
[email protected] Swallow Raven Pigeon OG Elektrik Projeleri yeraltı OG hatları Generatör Uzun Aralıklı ENH projeleri çizmekteyim dışarıdan iş alıyorum bana da ulaşabilirsiniz Antalya-Kepez deyim.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst