Elektrik Kuvvetli Akım Tesislerinde Çalışma Yetki Belgesi ( E.K.A.T. )

şu alıntı işini öğrenemedim gitti

arkadaşlar bende ekat belgesi var fakat çalıştığım işyerinde tutuluyodu bende işi bıraktım askere gittim geldiğimdede şirket işi bıraktı ekatımı bana vermek için para istiyor ben ekatımı para vermeden alabilirmiyim

Alıntı:
vodıl Nickli Üyeden Alıntı
EKAT belgeni tekrar yenileyebiliyorsun.Öncelikle belgeyi aldığın yer ile irtibata geçip belgenin yenisi için gerekli işlemleri öğren.Gazeteye kayıp ilanı verip,bu ilanı ve 2 resmini belgeyi aldığın yere yolluyorsun.Ayrıca belgeyi aldığın yerin banka hesabına bir miktar para yatırıyorsun.15 gün sonra yeni belgen elinde ve yanılmıyorsam toplamda 130-140 TL civarında bir masrafın oluyor.8 ay kadar önce arkadaşım yenilemişti.
yalnız ben ekat belgesini şirket aracılığı ile aldım yani masrafları şirket karşıladı kayıp başvurusu yapsam yenisini yine şirketin adresinemi benim verebileceğim adrese mi yollarlar şirket ankara gölbaşındaki kursla kayıp durumunda şu adrese yollayacan diye bi anlaşma yaptığı söylüyor ama doğru da olmayabilir
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Tedaş a girmek için olmazsa olması bu belge haa birde torpil olayı
 
TEDAŞ İzmir Işıklar eğitim merkezine başvurabilirsin bende oradan aldım , sınavlarda abartılacak gibi zor değil kitap harici ve derslerde allatmadıkları şeyleri sormuyorlar. biraz derslere dikkat ve çalışma ile başarabilirsiniz.
 
ben meslek lisesi elektronik mezunuyum.nasıl alabilirim imkanı varmı ???
 
merhaba arkadaşlar 28 martta ekat için somaya eğitime gidiyorum fakat daha önce gidenler varsa yardımcı olabilirlermi acaba? yatılı mı gitmeliyim yoksa hotel falanmı daha iyi olur? yani teiaşın sunduğu yatak imkanları nasıl acaba?
 
İstanbul kumburgazdan aldığımız belge ile OG ve YG işlerinin tamamında çalışabilirmiyiz yoksa dağıtım için ayrı iletim için ayrı şalt sahalşarı içiin ayrımı almamız gerek?
 
arkadaşlar
ben tedaş a ait ekat belegeleri sanırım 2750 lira. erzurum, erzincan, ve bir kaç yer daha var veren.
yalnız teiaş a ait trafo merkezlerinde geçerli olmuyor tedaştan alınan belge. ben yakın zaman önce teiaş a geçtim ve tekrar ekat belgesi almam gerekti. teiaş ekat belgesini sadece Manisa somada veriyor, ve 5 hafta sürüyor. daha sonra 3 hafta da trafo merkezinde stajerlik eğitimi alındıktan sonra ikinci bir sınava giriliyor. onun sonunda ekat belegesi veriliyor. teiaş ekatı herşey dahil 3250 + tm merkezine gelen hocanın masrafı. mart 2011 fiyatıdır.
son olarak teiş ekatı ile tedaş tada çalışılabiliyor
 
arkadaş ekat belgesi ancak bu işle uğraşan şirketler kanalıyla alınabilmektedir. benim aldığım sırada bazı arkadaşlar ekat parasını şirkete peşin olarak ödemişler ve öyle almışlardı.
 
arkadaşlar ankara gölbaşından ekat alanınız varmı
 

Forum istatistikleri

Konular
128,379
Mesajlar
917,111
Kullanıcılar
450,257
Son üye
Ali Mert Esendemir

Yeni konular

Geri
Üst