elektrik-elektronik mühendisliği ve açıköğretim

chitarra

Üye
Katılım
27 Eki 2009
Mesajlar
54
Puanları
1
Yaş
32
merhaba öncelikle..
şu an elektrik-elektronik mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim. açık öğretimden işletme okumayı düşünüyorum. 2 üniversite bitirmek yani mühendisliğin yanında açık öğretimden işletme okumanın bir yararı olur mu iş açısından YOKSA GEREKSİZ Mİ HİÇ İKİNCİ ÜNİVERSİTEYİ BİTİRMEYE GEREK YOK MU?
ve
açık öğretimden hangi bölümü okumanın yararı olur
elektrik elektronik mühendisliği için hangi bölüm daha ilgili?
İŞLETME
KAMU YÖNETİMİ
ÇALIŞMA EKO. VE END. İLİŞKİLERİ
İKTİSAT
MALİYE
ULUSLARARASI İLİŞKİLER

cevap verirseniz sevinirim
 
ben bi fabrikada elektrik teknisyeniyim keşke işletme yerine ingilizceye ve programcılığa emek verseydim ben yandım sen yanma..:))
 
bir işi yap hakkıyla yap
soruyu yanlış sordum galiba
yok zaten mühendisliğe bir katkısı olabilir mi diye soruyorum işletme üzerine çalışmayı düşünmüyorum iş açısından işletme diplomamında olmasının bana bir katkısı olurmu?
 
Mühendislik açısından katkı sağlayacağını düşünmüyorum. Ona harcayacağın vakit yerine kendi mesleğine yoğunlaş. Ancak ben enerji ekonomisi vs. konularında çalışacağım diyorsan, işletme okuman ufkunu genişletebilir.
 
ben bi fabrikada elektrik teknisyeniyim keşke işletme yerine ingilizceye ve programcılığa emek verseydim ben yandım sen yanma..:))

katılıyorum. hemde sonuna kadar. 2 diploma değil işindeki bilgi önemli bende okuyordum bıraktım, iyiki bıraktım. gereksiz. evet bilginin fazlası zarar değil ama kendini geliştirmezsen başka dala kayarsan olanlarda gider. hayatında başarılar:cool:
 
Eğer mühendislik derslerini etkilemeyecek ise(ki çok zor olacak baştan söyliyim), eğer özel sektör düşünüyorsan, eğer ileride işletmelerde yöneticilik düşünüyorsan bence okumanda fayda var. Yalnız işletme ile ingilizcenin de paralel olması lazım. İşletmelerde yöneticilik hedefin var ise teknik bilgi+işletme bilgisi+ingilizce olmazsa olmaz. Bu bağlamda bunları düşünerek hareket etmek istersen seçebileceğin bir seçenek. Ben olsam seçebilirdim...;)
 
bence mesleğini enyi öğren ben senin yerine olsam plc ve pic yüklenirim bende senle aynı durumdayım
 

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,887
Kullanıcılar
450,002
Son üye
enginyayl

Yeni konular

Geri
Üst