Elektrik elektronik mühendisi olmak isteyenlerin dikkatine

paskomya

Profesyonel Üye
Katılım
10 Eki 2009
Mesajlar
8,397
Puanları
2,556
Yaş
60
Konum
bodrum
facebookta böyle reklamlar var, acaba girip üye olsam mı?
1696605889134.png
 
Biraz da suyundan konursa bu tarif eşsiz olacak! Çok kolay bir yemek tarifini yapmak gibi, örneğin "şu karmaşık yemeği yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı" sanal ortamdaki reklamları izlediniz. Peki elektrik laboratuvarları, projeler, gruplarla yapılan çok ateşli müh.lik beyin fırtınaları, vb. ne olacak, sanal ortamda yemek yapılır gibi müh.'lik diploması asla verilemez, eşyanın ve doğanın tabiatına bu aykırı. En sonunda buna da mı el atıldı, çok şaşırtıcı ve inanılması çok zor! Kolay gelsin.
 
Son düzenleme:
Kazanç sağlanmak isteniyor ise ülkemizde mühendislik yapmak yerine böyle şeyler yapmak daha makul geliyor nedenini anlamış değilim.
Çok kolay bir yemek tarifini yapmak gibi, örneğin "şu karmaşık yemeği yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı" sanal ortamdaki reklamları izlediniz. Peki elektrik laboratuvarları, projeler, gruplarla yapılan çok ateşli müh.lik beyin fırtınaları, vb. ne olacak, sanal ortamda yemek yapılır gibi müh.'lik diploması asla verilemez, eşyanın ve doğanın tabiatına bu aykırı. En sonunda buna da mı el atıldı, çok şaşırtıcı ve inanılması çok zor! Kolay gelsin.
güzel insanlar, dediğim gibi ben çöğür armuduyum. daha büyümedim, hani aşı filan yapsanız değil s*kseniz diplomalı bir b*k olmam. bunu paylaşmamın nedeni ironiye yakın, sazan avcılığı. aklı, mantığı olan; buradan diploma alacağını ve diplomalı bir elektrikçi olacağına inanıyorsa, benim diyecek lafım yok.
 
Biliyorsunuz dur gunumuzde bir çok branşta ver parayı al diplomayı dolapları dönüyor. Yurt dışında sadece tabelası olan üniversiteler kurmuşlar. Hatta sahipleri Türk, Avrupa'da bir tanesinin sahibinin Mustafa Şentop eski meclis başkanı olduğunu duymuştum. Buralara YÖK denklik vermiyor olsada , kamuya bir çok makama yerlesiyorlar. Liyakat önemli olmadığı için,formalite yerine gelsin babindan bir diploma gerekiyor.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,192
Mesajlar
915,737
Kullanıcılar
449,968
Son üye
ibrahimkalebayir38@gmail.

Yeni konular

Geri
Üst