Elektrik? İnşaat?

Katılım
11 Ağu 2014
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
34
Arkadaşlar elektrik elektronik müh. 3. sınıfa geçtim aklımda inşaata yatay geçiş gibi bir fikir var. Ama çok kararsızım bu konuda bilgili abilerimize danışmak istiyorum. Sektörlerde gördüklerinize binaen neyi tavsiye edersiniz? siz olsanız ne yapardınız? Birde yatay geçişi yapsam kaçıncı sınıftan devam ederim bilgisi olan varsa yardımcı olursanız bu kardeşinizi büyük bir sorundan kurtarırsınız. şimdiden herkese çok teşekkürler.
 
çok detaylı birşey yazamayacağım ama söyleyeceğim 2 şey var

1-mühendis ol hangisi olursa olsun
2-mühendis olmak yetmiyor o dalda kendini ne kadar çok geliştirirsen o kadar çok fayda görürsün

başarılar
 
Sen niyetinle tercihini yapmışsın. Birileri aklını çelmiş belli.
Ben olsam elektriği seçerdim 21-22 sene önce öyle yapmıştım ;)
 
Selamun Aleyküm
Temel mühendisliklerin ilk iki yıllarının (özellikle ilk yıl)benzerliğinden bahsedilir. Bu halde 2. sınıftan çok ders alınır mı incelemek gerekir. Tabi temel olarak isimleri aynı olan derslerin farklı bölümlerde farklı içeriklere de haizlikleri düşünülürse bölümün kararları da incelenmelidir.
Yalnız yıllarca ismini liste başında sabitlemiş Elektronik gibi bir mühendislikten genelde daha arkalarda görülen bir bölüme geçmek ön planda bir iş değil. Zira esası; idealist bir bakış piyasaları, kazançları, maddesel avantajları değil düşünsel faaliyetleri inceler. Çap tavsiyelerinde dahi genelde görünmeyen bahsi mevzu bölüm için Elektroniği seçmiş birisi iyi düşünmelidir.
Diğer taraftan bırakmak değil, birlikte yapmaya çalışmak daha güzel olabilir.
Başarılar dileriz..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst