ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSİ

Katılım
10 Tem 2009
Mesajlar
19
Puanları
1
Yaş
41
merhabalar arkadaşlar;

Elektrik-Elektronik mühendisiyim. yaklaşık 3 yıllık iş tecrübem var. bunun 2 yılı şantiye elektrik şefi. 1 yıla yakında teknik koordinatörlük ve proje mühendisliği yaptım. İsdemir de yaklaşık 4 ay süren ve merkezi yangın ihbar ve izleme sisteminin projesini yürüttüm ve başarı ile tamamladım. şimdi askerden geldim ve iş arıyorum. bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varsa iletişim bilgilerimi aşagıya yazıyorum.
tel: 0 532 5501179
mail:[email protected]
 
ikamet adresiniz neresidir. İstanbul ise ve elektronik kart tamiri konusunda tecrubeniz var ise bizimle irtibata geçebilirsiniz. 212 531 90 90 Fatih
 
Arkadaşım kariyer.net dedigin yer bana göre hiçbir işe yaramayan bi site. ordan geri dönüş olma ihtimali havuzda köpek balığı avlamak gibi birşey:)
 
sizi bilmem ama bende çok işe yaramıştı. en azından firmanın ciddiyetini anlamış oluyorsunuz. iş bulma siteleri elemanları kriterlerine göre elediklerinden işveren eleman alırken daha rahat bir eleme yapabiliyor. örneğin askerliği yapmamış eleman alıncaksa sitedeki başvurulardan askerliği yapmamış olanları işveren görmüyor bile. vb.
sana iş bulmada kolay gelsin..
 
Saol arkadaşım. ben iş buldum ama kariyer.net sayesinde degil. Tüm iş arayan arkadaşlara kolay gelsin Allah sabır versin
 
Saolasın kardeşim. cümlemizin inşallah
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,193
Mesajlar
915,740
Kullanıcılar
449,968
Son üye
ibrahimkalebayir38@gmail.

Yeni konular

Geri
Üst