El terlemesi için iyontoferez cihazı yapımı yardım lütfen

Evet benzer bir uygulama. Ancak akım kol üzerinden göğüs ve diğer kol üzerinden devreyi tamamlıyor. Tamam belki yüksek akım yada volt değil ancak şahsen böyle bir sorumluluğun altına giremem. İnsan sağlığı için yaptığınızı düşünüyorum ancak hata götürmez bir durum bu yüzden çok yardımcı olamayacağım.

Belki forumdaki diğer arkadaşlarımız yardımcı olabilirler.

Kolay gelsin.
Tabiki insan sağlığı için düşünüyorum hocam bunu ellerim terlediği için kullanacağım zaten cihazı alacak maddi gücüm olsa hiç uğraşmam. Ama benim kullanma stilimde akım tüm vücuttan geçmiyor elin ön kısmına + arka kısmına - kutbu bağlayarak akım sadece el üzerinden geçmesi sağlanıyor. bu şekilde
22.jpg

bununda çok fazla bi riski yok bence yardımcı olursanız ben tüm sorumluluğu üstleniyorum birsey olursada sizi suçlayacak değilim hocam.
 
Tabiki insan sağlığı için düşünüyorum hocam bunu ellerim terlediği için kullanacağım zaten cihazı alacak maddi gücüm olsa hiç uğraşmam. Ama benim kullanma stilimde akım tüm vücuttan geçmiyor elin ön kısmına + arka kısmına - kutbu bağlayarak akım sadece el üzerinden geçmesi sağlanıyor. bu şekildeEkli dosyayı görüntüle 25980
bununda çok fazla bi riski yok bence yardımcı olursanız ben tüm sorumluluğu üstleniyorum birsey olursada sizi suçlayacak değilim hocam.

Mustafa kardeşim benimde ellerimde terleme ile ilgili sorunlarım oluyor bu cihazın fiyatı nedir beni aydınlatırmısın.
 
Mustafa kardeşim bunun en ucuzu 1000 tl valla buna bu kadar para vereceğime elim terlesin daha iyi. :)
 
AC 48v'u DC ye çevirdiğinizde 67,68v gerilim elde edersiniz Bu voltaj aralığında tek transistörlü regüle devresi (akım ve gerilim koruma devresi olmadan) kullanamazsınız.
 
Peki şöyle bir fikir aklıma geldi sabit akım için led sürücü dvreleri al/yap ayarlı diye de aratabilirsin ama sınır 20mA. Artık gösterge ekler eklemezsin veya DMM bağlayıp ordan okursun, işlemci yazılım dedin mi yukarıda yazdığın fiyata varır. Eğitiminden bahsetmemişsin yapmaya çalışırım demişsin ... o yüzden anlattıklarım yüzeysel.
 
Akupunktur cihazları var TENS adıyla geçer fiyatları daha makuldur yine daha basitleri amatör sitelerde dahi devreleri (555 ent. pilli) geçmektedir.
 
Akupunktur cihazları var TENS adıyla geçer fiyatları daha makuldur yine daha basitleri amatör sitelerde dahi devreleri (555 ent. pilli) geçmektedir.
Hocam peki siz bilirsiniz belki bu cihaz kaç vol akım veriyor ve bu cihazın akımı sizce 25 ma e çıkabilir mi ?
 
bahsettiğiniz sadwece gerilim kontrolü iselm2596 ile bir regülator yapılabilir. bir potansiyometre-pedal ile de gereilim ayarlanabilir.
eğer regülator gürültüsü önemli ise lm317 önerebilrdim ama enfazla 40 v ile beslenebilir sanırım. istediğniz gerilim yüksek.
veyahut bir transistör,zener diyot ve potansiyometre ile bir regülator yapabilirsiniz. zene diyot ve potansisyometre ile transitörün beyzini kontrol eder bu sayede istediğiniz gerilim değerini alabilirsiniz. transistör olarak bd serisi bir güç transistörü olabilir.
 
İnternette 2 adet 9 voltluk pili seri bağlayarak yapanlar var ben denedim akım az geliyor bu cihaz bundan daha fazla akım verebilir mi sizce ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,758
Kullanıcılar
449,975
Son üye
yamanelektronik2023

Yeni konular

Geri
Üst