Ekipman önerisi.

bbrsh

Üye
Katılım
1 Şub 2009
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
33
Yapacağımız makinada 75 KW direk mekaniğe bağlı motor kullanacağız.Fakat seçtiğimiz motor 1400 devir olmasına karşım maksimum 1000 devirde çalışacak.Kalkış sistemide artarak 100 devirden 1000 devire kadar belirli sürelerde olacak.Bu uygulama için sürücümü kullanmak gerekir yoksa soft starter mi?Yada farklı bir önerisi olan olurmu?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Selamlar;

Bu sistemi sadece sürücü ile çalıştırablirsin. Çünkü Softstarter ürünlerinde devir ayarı yapamazsın. Maksimum 1000 devir diye bir referans giremezsin. Düşük devirlerde yüksek performans istiyorsan Fuji Mega serisi ürünleri tavsiye edebilirim. Kolay Gelsin. İyi çalışmalar dilerim.
 
evet invertör kullanman gerekiyo değişken hız kullanacaksın.istediğin frekansı ayarlayıp istediğin kalkış ve duruş süresini verebilirsin.Marka olarak bir çok çeşit var.omron telemequanic delta siemens v.b.delta biraz daha fiyat açısından uygun olabilir.fiyat teklifleri alarak karşılaştırma yapabilirsin.firmalara yapacağın işi anlatırsan sana uygun olan invertör türünü önerebilirler
 
Cevaplarınız için teşekkürler piyasada fiyat araştırması yapıp artılarını ve eksilerini değerlendirmek için tekrar geri yazarım.İyi Forumlar.
 
fiyat açısından delta performansve dayanıklılık açısından control tecnıques unidrive SP önerebilirim.
 
Diğer marklara oranla fiat konusunda fark var fakat netice 100% olur!
Mitsibushi tavsiye ederim!
Uygulama ve kullanımı çok kolay ve sorunsuz!
Bir çok ayarı kendi otomatik yapıyor!
 

Forum istatistikleri

Konular
128,610
Mesajlar
919,015
Kullanıcılar
450,612
Son üye
oldcrocodile

Yeni konular

Geri
Üst