eays view panel için yardım

danza_22

Üye
Katılım
7 Ocak 2007
Mesajlar
12
Puanları
1
Yaş
39
merhaba arkadaşlar elimde eays view mt506lv var. nais plc ye bağlı sayıcı olarak gösterilen bir bölümde 9 rakamını gösterdikten sonra * işareti çıkıyor.benim tahminimce panelde ayrılan kısım küçük bir yer olduğu için taşıyor. sorunum şu panele bağlanamıyorum nasıl değişiklik yapabilirim teşekkürler
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Öncelikle Easy Manager programını ac.Sonra esaybulder açacaksın acerken uygun panel ölçulerini seç.Sonrsı basit dosya aç diyeceksin ve istedigin program sececeksin.
 
istediğin programı seçeceksin yazmışsın fakat panele yazılmış olan programı göremiyorum yani okutamıyorum.programı kim yazmış bilmiyorum fakat mudahale etmek gerek.
 
EasyBuilder programını aç. İçinde hiç bir proje olmasın. Tool->decompile bölümüne gir. Eğer kablon ve bağlantı port ayarların doğru ise decompile düğmesine bas. Ekranın içerisinden program çekilir. Takıldığın bir şey olursa ;
0544 819 90 26
[email protected]
 
mehmet bey ben ahmet kazım yaman. operatör paneli için aramıştım. bana telefonda yardım etmiştiniz. gerekli dökümanlar için adresimi veriyorum.

[email protected]

[email protected]

ilginize çok teşekkür ederim .iyi çalışmalar diliyorum
 

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,886
Kullanıcılar
450,000
Son üye
ozproje46

Yeni konular

Geri
Üst