Easyview Programlama

merhaba samstrong , programın adı easybuilder. kod_versiyon eb500-v.2.74 . Buradan www.savior.com.tr | yapım aşamasında savior FTP tıkla açılan ftp sayfasında otomasyon klasörüne gir - operatör paneli klasörünün içine gir - easyview gir - yazılımlar klasörüne gir - Otomasyon"ftp://www.ozdisan.com/OTOMASYON_KLASORU/OPERATOR%20PANELI---OK/EASYVIEW/YAZILIMLAR/eb500-v.2.74.rar"]eb500-v.2.74.rar[/URL] indir. Manualler kısmında Otomasyon"ftp://www.ozdisan.com/OTOMASYON_KLASORU/OPERATOR%20PANELI---OK/EASYVIEW/KULLANIM%20KILAVUZU%20VE%20UYG.NOTLARI/EB500%20KULLANIM%20KILAVUZU/EB500%20KULLANIM%20KILAVUZU.pdf"]EB500 KULLANIM KILAVUZU.pdf[/URL] var.

Kolay gelsin...


Siteye girdim fakat kullanıcı adı şifre istiyor.Sitede kullanıcı adı ve şifreyi misafir olarak yazmışlar ama olmadı yardımcı olabilirmisiniz.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
MT6070 serisi panel yeni seri bir paneldir. Eski seri olan MT506 porgramı convert edebilirsin ama projende kullandığın her fonksiyon bire bir çevrilecek diye bir şey söz konusu değildir. Çünkü yeni seri panellerde bir çok yeni fonksiyon ve değişiklik vardır. Haberleştiğin plc tipi, sayfa yapın, adres yapın, butonların görünümleri vb.. bunlar sorunsuz bir şekilde çevrilebilir ama şifreleme, makro gibi bazı fonksiyonladada çevirme tam olarak yapılmayabilir. Bunu için makronuzu yeniden yapmanız gerekecektir.

Makroları yeniden yazmanız için Önce MT506 paneldeki makroları EB500 programı ile açarak kopyalayıp, EB8000 nin programında yeni bir makro oluşturarak oraya yapıştırmalı ve çalışmasını test etmeniz, hata veriyorsa bu hataları düzeltmeniz gerekir. Makrolar ile ilgili yardımı EB8000 programında Tool --> Macro yu açtıktan sonra açılan pencereden Help dosyasından alabilirsiniz.
 
arkadaşlar numeric input tan bir değer girdiğimde ayrı bir numeric display de girdiğim değerin mesela 1.8 katını göstertmek istiyorum. makro yazdım ama numeric display de herhangi birşey görünmüyor yardımcı olur musunuz?
 
kolay gelsin. öncelikle her yazdığında 1,8 katını mı gösterecek. makro ile yapıla bilir yazdığın makroyu benim mail adresime yolla ben sana düzeltip yollayım. [email protected]
 
teşekkür ederim. sorunu daha basit bir yöntemle hallettim.
 
Elimde MT506 L panel war acaba nasıl çekerim içerisindeki programı ??
 
Slm...
Arkadaşlar easyview panelden programı nasıl alıyorum anlatırmısınız? Panel programım var ama nereden programı alabilirim bilemiyorum
 
ftp kullanıcı adı ve şifre istiyor her iki sitede
 
Owww konuyu hortlattım sanırım ama benim Ozdisan ftp bilgilerine ihtiyacım var
 

Forum istatistikleri

Konular
128,184
Mesajlar
915,689
Kullanıcılar
449,956
Son üye
CharmanDear

Yeni konular

Geri
Üst