Diafon tesisatında son katlardaki dairelerin kapı otomatiği kapıyı açamıyor

Recobaba

Üye
Katılım
7 Şub 2019
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
32
Ustalarım merhaba. 6 kat 24 daire lik binaya sesli diafon audio marka yaptım ve her kata ayrı olmak üzere reçber dt12 kablo çektim ve toplam 12 tane kablo çekerek santrale indirdim her iki daireye 1 dt12 olacak şekilde yaptım yani. sistemim çalışıyor fakat son katta kapı otomatigi açamıyor kablo mesafesinden dolayı düşüş var bu güçlendirmeyi nasil yapmalıyım ılginize teşekkür ederim şimdiden.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
1) En üst kat kapı otomatiği için DT12'nin boşta olan perlerini kullanarak (Paralelleyerek) kesiti yükseltip deneyin.
2) Audio ile iletişime geçin santralden çıkış geriliminin bir miktar yükseltilmesi talebinde bulunun.
3) @peugeot98 'in fikride güzel ancak bu santrallerde kapı otomatiği geriliminin oldukça düşük olduğunu sanıyorum, röle işi kolayda o gerilimi bulup kapı otomatiğine yönlendirmek zor iş.
 
Kesiti yukselttim 1 er per ile şu an çalışıyor ilerleyen zamanda problem olurmu bilemedim 12 v 50 w açık sargı trafo kullandım yardimlariniz için teşekkürler
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,872
Mesajlar
913,218
Kullanıcılar
449,465
Son üye
osmansaribudak362

Yeni konular

Geri
Üst