Bina zil tesisatı

.. 3 numara beyaz kablo klemense bağlı değil mi.. boşta gibi sanki..
İlk açtığımda Vida çok sıkılmış kartın yuvasını çatlatmıştı tutmadığını düşünerek lehim yaptım fotoğraf ta boş gibi çıkmış evet.

Diafonu söküp komşunun dairesine bağladım diafon sağlam çıktı bizim dairedeki Diafona gelen kabloların nereye gittiğini bulamadım muhtemelen oraya sigorta tarzı birşey koydular veya kablolara birşey oldu sadece bizim daire problemli... Bakmadığım tek yer kazan dairesi orasıda yönetici ile açılacak en son bu binayı yapan adamları bulacağım 😅
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
######ÇÖZÜLDÜ######

ATTIĞIM FOTOLAR ARASINDA SANTRALDEKİ KABLOLAR 3 LÜ OLARAK PARALEL BAĞLANNMIŞ HER KATTA 3 DAİRE VAR HER BİR KATI PARALEL OLARAK ÜST KATA EVİN İÇİNDE DİYAFONA EKLEYEREK YAPILMIŞ BAĞLANTILAR APARTMAN GİRİŞİ KAPI ÖNÜ HİÇ BİR BUAT YOK EKLEMELER PARALEL BİR ŞEKİLDE DAİRE İÇİNDE YAPILMIŞ. SORUN ŞU, ALT KATTAKİ KOMŞU TAŞINIRKEN DOLABI SÖKMÜŞ DİAFONLA BERABER KOPARTMIŞ BANA GELEN KABLOLARI...

NEDEN BÖYLE BİR İŞÇİLİK YAPILMIŞ BİLMİYORUM HER ARIZA OLDUĞU DA HER DAİREYİ RAHATSIZ ETMEK ZORUNDA KALACAĞIZ. DIŞARI BUAT KOYMAK ZOR OLSA GEREK.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,733
Kullanıcılar
449,965
Son üye
Pentium55

Yeni konular

Geri
Üst