deltaplc offline simulasyon

go6o

Üye
Katılım
29 Eyl 2006
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba arkadaslar, deltanin yeni surumunde offline simulasyon ozelligi var,ancak bu simulasyonda run devamli calismayi sectigimde bir girisi bile on/off yapilmiyor,tek tek siraylami calisiyor?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
simulatörün kullanımı için sadece "Simulator" yazan butonu tıklamanız yeterli.
Bundan sonra online mode'a tıklayın. Klavye kısayolu (Ctrl+Alt+O)

Debug Mode tuşunu hiç açmayın. Bu bölüm üst seviye çözümler için kullanılıyor.

Fakat şunuda unutmayın. simulatorde bir takım fonksiyonlar kullanılamıyor. sebebi ise dışarıdan gelmesi gereken analog bilgiler yada palsler gibi sinyaller sanal ortamda göremeyecektir. Kullanılamayan fonksiyon listesi aşağıda belirtilmiştir.

WDT, REF, REFF, MTR, DHSCS, DHSCR, DHSZ, SPD, PLSY, PWM, PLSR, IST, TKY, HKY, DSW, SEGL, ARWS, ASC, FROM, TO, RS, PRUN, VRRD, VRSC, ABS, PID, MODRD, MODWR, FWD, REV, STOP, RDST, RSTEF, SWRD, DELAY, GPWM, FTC, CVM, MEMR, MEMW, MODRW, PWD, RTMU, RTMD, RAND, DABSR, ZRN, PLSV, DRVI, DRVA, DPPMR, DPPMA, DCIMR, DCIMA, DPTPO, HST, DCLLM
 
ben wpl soft 2.11 kulanıyorum onda plc olmadan simülasyon yapabiliyormuyum
 
evet yapılıyor..................
 
Önce simulatör işaretine bas sonra plc var gibi programı yükle,bukadar.Kolay gele
 
arkadaşımm programı yükle derkenn noırmal bi deltada için yazılmışşş kaydeyttğiimiz programı yükleyebiliyoruz dimi cpu nun içine ve onuda similatörde izleyebiliyoruz budur dimi?
ok teşekkürler. plc online durumunda olmayacak dimi?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,246
Mesajlar
916,158
Kullanıcılar
450,054
Son üye
Kupra040822

Yeni konular

Geri
Üst