S7-1200 run aktif olmuyor

Katılım
6 Eki 2020
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
35
merhaba arkadaslar s7-1200 plcde sikinti olmustu fakat plcyi calisiyordu .bir tane yeni s7-1200 aldim daha sonra tia portla programi kopyalayip yukleyelim dedik fakat bir turlu online baglanamadik versiyondan dolayi versiyonu indirdik programa baglandik icerisindeki projeleri gorebiliyorum fakat upload edemiyorum ..dedim makine boyle calissin cikarayim sonra bakarim dedim fakat calisan plc'i calismaz oldu bir turlu run yesil isigi yanmiyor sarida kaliyor...yardimci olacak olan varmi ..oncelik runi halletmek sonra programi kopyalamak....
bu arada projelerde cince yazilmisti makinede cin menseili bir makine
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Merhaba tia versiyon kaç. Programı upload yapamamanızın nedeni versiyon farkından olabilir.
s7 1200 plc nin yazılmış orjinal programı yoksa upload yaptığınızda bazı hardware özellikleri çekilmesini engelliyebiliniyor.
 
Program 11 le yazılmış 11 indirdim ama çekemedim online oldu fakat upload aktif olmadi işin sıkıntısı run bir türlü aktif olmuyor..yani sorunu halledemedim hala bekliyorum
 
accessible nodes seçeneginden cpu yu bulup show seceneğine tıklayıp, sol tarafta online seceneği altında plc yi görebilirsiniz.
diagnostic kısmından denermisiniz birde.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,949
Mesajlar
913,825
Kullanıcılar
449,595
Son üye
Ferden1011

Yeni konular

Geri
Üst