Darbe akım şalteri ve zaman saati uygulaması

ysn_25

Üye
Katılım
21 Nis 2009
Mesajlar
3
Puanları
1
Merhaba arkadaşlar;
Üretim alanında kullanılan aydınlatmalar da kullandığımız darbe akım şalteri ile iki noktadan kontrol ediyoruz. Darbe akım şalterleri toplamda 50 adet.
Benim yapmak istediğim darbe akım şalterlerini yine iki noktadan kontrol etmek ve belirlenen zamanda tamamının kapanması ve belirlenen zaman içinde tekrardan açılması. Ayrica istenilen lambalar kapanma zamanı içinde açılacak ,kapanacak ve yine istenilen lambalar açılma zamanı içinde yine aynı şekilde açılacak kapanacak.
Bu devreyi kurabilmek için devre şeması var mı yada nasıl yapabilirim?
Siz değerli form üyelerinin yardımına ve desteğine ihtiyacım var. Yardımlarınız ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Darbe akım rölesi ve zaman rölesinin bütünleşik versiyonu vardı. Legrand kataloğunda gördüm yanlış hatırlamıyorsam. Bir bakın isterseniz.

Saygılar....
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst