Dalgıç Pompalar Hakkında Öğrenmek İstedikleriniz

Titreşimli pompa işini görür. Ama kaliteli bişey al sonra uğraşma arızası ile

benimde aklıma bu motorlar yatıyor. fiyatlarda uygun gibi. sumak sd1 modeli nasıl. veya başka önereceğiniz pompa var mı?
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Jet tipi ! pompayı araştırın ( 15-20 mt için ).
 
Son düzenleme:
sumak deneme amaçlı almıştık SD2 modeli idi.
25 m ye indik 5 gün sonra diyafram arızalandı 1 ay serviste kaldı geldikten sonra tekrar indik 1 gün sonra gene arıza yaptı.
25 m biraz fazla geldi sanırım kullanamadık ve dalgıç kullanmak zorunda kaldık.
 
dalgıç pompadan şaşma ben 2 tane yaptırdım. 60.metre kuyu 32.metrede pompa.
16 senedir çalışıyor hiç sorun yaşamadım.
 
Bu gösterdiğiniz derin kuyu pompası (enjektörlü pompa), suyu çekmek için ventüri kullanılır. Bağlantısı normal pompadan farklıdır.
Santrifüj pompa diye istendiğinde fotoğrafını verdiğiniz pompanın üst aparatı olmayan tipte bir pompa verirler. Bu pompalarda genellikle 6 metreden derinden su çekemez.

Saygılar....
 
@alpernbugra burda kimseye birsey pazarlamiyoruz. Arkadas ne tur pompa kullanabilirim diye sormus bizde secenekleri sunuyoruz. Bu metreden santrufuz pompa ile yani salyangoz tip trubinle bu su cekilebiliyor mu evet. Seceneklerden bir tanesi o zman.
 
Santrafüj pompalar normal olarak en fazla 6 metreden su çeker.
ancak. pompanın çıkışına vana korsan bu vanayı kısarsan santrfüj de su sıkışacağından daha derinden su çeker vanayı ne kadar kısarsan o kadar derinden çeker.
verimi düşük olduğu için kulanımı uygun deyildir.
örnek. 1saat de 6 metreden 10.ton su çeken santrafüj. vana kısılarak 20.metreden 1ton su çekebilir.
 
Daha onceki mesajimda belirtim. Bana sorarsaniz ben de dalgic tercih ederim. Ama secenekleri goz onune sermek sart. Kisi istedigini arastirir kullanir.
 
öncelikle cevaplarını için teşekkür ederim. bizimde gönlümüz dalgıç pompadan yana ama kuyu derinliğimiz az olduğundan pompanın yanmasından korkuyoruz. dalgıç pompayıda alınca 1500 tl yi gözden çıkarmanız gerekiyor. bu yüzden titreşimli motor alıp depoya doldurarak suyu depodan kullanmak nasıl olur diye düşünüyorum. hiç değilse titreşimli motorların maliyeti 130-150 tl civarında.

Santrafüj pompalar içinde kuyunun yanını 3-4 metre kazıp oraya motor koyabilirsin diyenler oldu :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,774
Kullanıcılar
449,980
Son üye
shield325

Yeni konular

Geri
Üst