D plan

ENES İNAN

Üye
Katılım
14 May 2020
Mesajlar
37
Puanları
1
Yaş
31
Merhaba e plan kullanmaya basladim lisansli p8 2.7. Calistigim sirkette cizimi sorunsuz yaparken yarim kaldi evimde devam etmek istedim yalniz sirkette yaptigimin uzerin herseyi yapabiliyorken ayni projede baska sayfa acinca bazi seyleri yapmama izin vermiyor neden olduğunu anlayamadim yardimci olursaniz sevinirim
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Evdekınde lısans yoksa, bazı fonksıyonları çalısmıyabilir. Ev dekı, demo programdır. Ya evdekini ısyerınden lısans aldıracaksın, yada craak bulup kuracaksınız.
 
Program bulutta çalışıyor sanırım,lisanslı program için programın destek servisine başvurun,ayrıca lisans kısıtlaması yapılmış olmasın sadece işyerindeki cihazın ip adresi,Mac adresi belki cihaza takılan USB key(dongle)ile çalışıyor.Onun için başka sayfa açmanıza (kısıtlama)izin vermiyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,196
Mesajlar
915,754
Kullanıcılar
449,974
Son üye
umitseyhan

Yeni konular

Geri
Üst