Covid-19. haberler, bilgiler...

Geçen yıl 20 yaş altı gençlerimizi eve kapattık.Nedeni bilim kurulunun deyişiyle süper yayıcılar olması;çünki bu gençler bu vakaları çok daha hafif hatta nezle gibi kimisi ise hiç bir belirti göstermeden atlatması idi. Yanlışım varsa bilim kurulunun o zamanki açıklamalarını araştırın internette.Efenim şimdi aynı bilim kurulu okullarda tarama yapacakmış, pcr'yi icat eden kişi bile bunun bu iş için kullanılamayacağını belitmesine rağmen(daha sonra şüpheli bir şekilde kalp krizinden ölüyor) değerli bilim kurulu üyelerinin bile pcr nin yüzde 50 doğru sonuç verebileceğini belirtmesine rağmen , yazı tura atar gibi beyin zarına kadar o uzun çubuğu çocuklara bulaştıranlardan bugün sandıkta yarın ahirette hesap soracağım. Çip'e inanmayan arkadaşlar Ziya Selçuk'un 2019 da bir konuşmasını dinlesinler. Kimse aşı karşıtı değil , üretici firmanın bile sorumluluk kabul etmediği mrna aşısına karşı.Aşı derken bu biontech daha kısa bir zaman önce 12 kişi çalışan bir şirketmiş. ne olduysa bill amca yatırım yapınca işler değişmiş birdenbire. bill amca mı kim; dünya çok kalaba oldu nüfusun azaltılması lazım , inekler çok dünyayı kirletiyo gazıyla, yok edilmesi lazım diyen kişi...
 
bill amca bir paravan. o da kendisinin yaptığını sanıyor fakat kullanıldığını sonradan anladı. bu virüsü aşılama için çıkardılar. Bu tuzağın arkasında osmanlıyı yıkanlar var.
 
ne olduysa bill amca yatırım yapınca işler değişmiş birdenbire. bill amca mı kim; dünya çok kalaba oldu nüfusun azaltılması lazım , inekler çok dünyayı kirletiyo gazıyla, yok edilmesi lazım diyen kişi...
Azerbaycan tv kanallarından birinde haber sunan bayan spiker Bil Gates in eşinin boşanma haberini verdikten sonra:Bir dirlerki adam insanlara cip takıp kontrol edecek adam daha avradını kontrol edemiy demiş bunu Azerbaycan türkçesiyle.Spikerin dediği gibi ula adam daha karısını kontrol edemiyor servetinin belki yarısını verdi boşanırken millete cip takacakmış arkadaş biz teknik insanlarız öyle cip takmakmış insanları kontrol etmek mümkün mü bence de mümkün ama bu cip takmakla değil biyolojik veya kimyasal ilaçlar la olabilir ama iki doz aşı ile olabileceğini sanmıyorum
 
Çip takmasalar da kesin biyolojik kelepçe takacaklar. Her 6 ayda bir hatırlatma aşısı ile elimiz mahküm bağımlı hale geleceğiz!
 
GDO dan sonra GDİ.
genetiği değiştirilmiş insan.
6 ayda bir revizyon.
 
Virus, aşı vurulmayanlar üzerinde farklı varyantlara dönüşecek bu da aşılıların aşısını etkisizlestirecek. Asililar ve aşı karşıtları beraber hareket etmedikçe süreç uzayacak.
 
Virus, aşı vurulmayanlar üzerinde farklı varyantlara dönüşecek bu da aşılıların aşısını etkisizlestirecek. Asililar ve aşı karşıtları beraber hareket etmedikçe süreç uzayacak.
Tüm dünyada tek bir insan kalmayıncaya kadar herkes aşılanması gerekir bu varsayıma göre, bu gün tüm yaz hangi turist'te aşı soruldu, ülkemizdeki yaklaşık 6 milyon suriyeli lerin kaçı aşılandı?Neden fakir ülkelere aşı verilmiyor..Madem 2 dozla bitecek bu iş, neden patenti verilip tüm dünyada üretim yapılmıyor. Bugün nesnelerin interneti diye bir kavram, yarın çiplilerin interneti niye olmasın.
 
toplumsal bağışıklığın ne olduğunu anlamanız gerekiyor. aşılılar ile aşı karşıtları beraber hareket etmeli derken sizin çip konusu hariç çekincelerinizi de kapsadığını belirtmek isterim.

kutuluş yok tek başına ya hep beraber ya da hiçbirimiz.
 
arkadaşlar iyice paranoya yaptınız, insanlar o kadar çabuk mutasyona uğramazlar. unutmayalım biz üst omurgalılarız. sadece bağısaklarımızda 2,5-3 kg bakteri taşıyoruz. en hızlı mutasyon sonucu nükleer bomba sonucu veya felaketi sonucunda yaşadık. çip takacaklarmış, taksınlar benim olmayan beynimin nesine hükmedecekler. bu kadar farklı kişilikteki insanları nasıl ve ne için etkileyecekler. ve unutmayın her zaman bir isyan eden çıkacaktır.
 
Fakir ülkeleri baştan gözden çıkarmışlar. Adamlar dünyada ancak 500 milyon insan rahat yaşar diye karar vermişler. Az insan az, hayvan, az karbondioksit salınımı ve daha kararlı bir iklim. Tabi, milyarlarca ton, varil fosil yakıttan oluşan trilyonlarca metreküp karbondioksit kaç yüz senede normale döner, bu hızla kestirmek zor. Kendilerini o belirlenen 500 milyon içinde sayanlar da, maalesef o günleri görmeleri mümkün olmayacak. Geçen yıllarda bir çok organı değişen bir baba yanlış hatırlamıyorsam 200 sene yaşamayı ümit ederken 102 yaşında vefat etmişti. Ölümlüler için, "para bende güç bende" olmuyor maalesef.

Bu lanet virüsü temelde aynı corona virüs ailesinden olan grip virüsünden geliştirdikleri söyleniyor. Hatta biraz da hiv/aids virüsü ile takviye etmişler deniyor. Ama tüm bu olanlar masalmış gibi arkasını hiç soruşturan yok. Sanki başımıza gökten yağmış gibi. Önce yarasa ile hedef saptırdılar, ondan sonra savunan da kalmadı. Ama otoriteler bunu araştıracaklarına, ne doğruluğu kesin olmayan bir testi sorguluyorlar ne de aşısını sorguluyorlar. Bence onlar vatandaşlarını, halklarını düşünmeyip, kendi iktidarlarını düşünüyorlar. Yoksa düşünselerdi, madem aşıya inanıyorlar sorumluluğunu da alırlardı!

Aşı olanlar hafif atlatıyor demek verilerle doğrulanabilir. Gerçi aşı arttıkça vefat artıyor ya ona ne cevap verilecek o da ayrı bir soru işareti? Ya şurası mantığınıza yatıyor mu? Aşı olan da olmayanda virüs taşıyabilir, aşı olan hadi diyelim hastalığı daha hafif geçiriyor. Ama aşo oldu diye bulaştırması azalmıyor ki! O zaman neden sadece aşı olmayanlar PCR testi vermek zorunda? Cevap açık, aşı olmayanları aşı olmaya zorlamak! Tüm dünya otoritelerine nasıl bir korku salınmış bilmiyoruz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,732
Kullanıcılar
449,965
Son üye
Pentium55

Yeni konular

Geri
Üst