Covid-19. haberler, bilgiler...

Fakir ülkeleri baştan gözden çıkarmışlar. Adamlar dünyada ancak 500 milyon insan rahat yaşar diye karar vermişler. Az insan az, hayvan, az karbondioksit salınımı ve daha kararlı bir iklim. Tabi, milyarlarca ton, varil fosil yakıttan oluşan trilyonlarca metreküp karbondioksit kaç yüz senede normale döner, bu hızla kestirmek zor. Kendilerini o belirlenen 500 milyon içinde sayanlar da, maalesef o günleri görmeleri mümkün olmayacak. Geçen yıllarda bir çok organı değişen bir baba yanlış hatırlamıyorsam 200 sene yaşamayı ümit ederken 102 yaşında vefat etmişti. Ölümlüler için, "para bende güç bende" olmuyor maalesef.

Bu lanet virüsü temelde aynı corona virüs ailesinden olan grip virüsünden geliştirdikleri söyleniyor. Hatta biraz da hiv/aids virüsü ile takviye etmişler deniyor. Ama tüm bu olanlar masalmış gibi arkasını hiç soruşturan yok. Sanki başımıza gökten yağmış gibi. Önce yarasa ile hedef saptırdılar, ondan sonra savunan da kalmadı. Ama otoriteler bunu araştıracaklarına, ne doğruluğu kesin olmayan bir testi sorguluyorlar ne de aşısını sorguluyorlar. Bence onlar vatandaşlarını, halklarını düşünmeyip, kendi iktidarlarını düşünüyorlar. Yoksa düşünselerdi, madem aşıya inanıyorlar sorumluluğunu da alırlardı!

Aşı olanlar hafif atlatıyor demek verilerle doğrulanabilir. Gerçi aşı arttıkça vefat artıyor ya ona ne cevap verilecek o da ayrı bir soru işareti? Ya şurası mantığınıza yatıyor mu? Aşı olan da olmayanda virüs taşıyabilir, aşı olan hadi diyelim hastalığı daha hafif geçiriyor. Ama aşo oldu diye bulaştırması azalmıyor ki! O zaman neden sadece aşı olmayanlar PCR testi vermek zorunda? Cevap açık, aşı olmayanları aşı olmaya zorlamak! Tüm dünya otoritelerine nasıl bir korku salınmış bilmiyoruz.
biraz daha uğraşın, benim giritli damarıma basın, yapacağım bir tane natilus, dalacağım derinlere kaptan nemo gibi yaşayacağım. dünya yansın umurumda değil. günümüze bakalım, ekmeğimize bakalım, açız aç. ben her halükarda denizler altında da yaşarım, dağ başında da, gerisini siz düşünün.
 
birileri dünya nufusunu covid aşılarıyla azaltmaya karar vermiş ise bu arkadaşlar kesinlikle aşı vurulmasın. hatta ne olur olmaz diye diğer aşıları da vurulmasınlar. diş çekiminde kullanılan lokal uyuşturma iğnesinin içine bile zehir katabilirler hatta bunlar durumu çaktılar deyip hap formunda da sunum yapabilirler. hiç bi şartta hastane, doktor ve eczane kullanmasınlar.
 
Tüm dünyada tek bir insan kalmayıncaya kadar herkes aşılanması gerekir bu varsayıma göre, bu gün tüm yaz hangi turist'te aşı soruldu, ülkemizdeki yaklaşık 6 milyon suriyeli lerin kaçı aşılandı?Neden fakir ülkelere aşı verilmiyor..Madem 2 dozla bitecek bu iş, neden patenti verilip tüm dünyada üretim yapılmıyor. Bugün nesnelerin interneti diye bir kavram, yarın çiplilerin interneti niye olmasın.
Afrika da Mozambik de bir arkadaşımla konuştum geçen ay kendisi Türk orada çalışıyor devlet vatandaşlara aşı dağıtmıyor ve insanlar hastalıktan kırılıyor demişti kendi imkanlarıyla çin aşısı bulmuşlar özel bir klinikte onu yaptıracağız demişti sadece sağlık çalışanlarına ücretsiz aşı yapılmış
Bakın bu hastalık aşı olmadan geçmeyecek Allah a şükür bana ve aileme bulaşmadı inşaallah da bulaşmaz ben ve eşim iki doz aşı yaptırdık.Aşı bu hastalığın bulaşmasını önlemiyor virüsü bulaştırmayı engellemiyor hastalık bulaşan yine etrafına bu virüsü bulaştırıyor ama etkilerini hafif atlatıyorsun soğuk algınlığı grip gibi evinde ayağa kalkabiliyorsun ki akrabamız olan bir aile aşı oldukları halde hasta oldular ve delta varyantı fakat aşı oldukları için hastalığı evde atlattılar
 
toplumsal bağışıklığın ne olduğunu anlamanız gerekiyor. aşılılar ile aşı karşıtları beraber hareket etmeli derken sizin çip konusu hariç çekincelerinizi de kapsadığını belirtmek isterim.

kutuluş yok tek başına ya hep beraber ya da hiçbirimiz.


Hala toplumsal bağışıklılık diyorsunuz.

Adam virüsün aşısı olmaz diyor.

Bu aşı bu virüs için değil diyor.

Hala bağışıklık diyorsunuz.

Ortada salgın yokkkkkkkk..
 
Sürü psikolojisi. Sorgulama yok..


 
Son düzenleme:
youtube da izlenebiliyor.
forumda niye çalışmıyor.
 
Öncelikle Doç.Dr. Neva Çiftçioğlu Banes'i tebrik ediyor ve alkışlıyorum.👏👏👏👏

Bilim insanları birbirlerini bile ikna edemezken, virüsün adını duymuş hakkında bilgisi olmayan, ne hücre bilir, ne bakteri, ne de canlı metebolizması hakkında bilgi sahibi olmayanlar, takım tutar gibi aşı taraftarı ya da aşıya karşı taraf olmuşuz. Cehaletin nirvanası! Ama işi kotaranlar da iyi pompalayıp provoke ediyorlar!

Bir şeyin iki doğrusu olmaz. Doğru, baktığın yöne göre belirlenir. Yerdeki 6 rakamı karşıdaki kişinin bakış açısıyla 9 görünür.

1. Toplumun yüzde 60'ı hastalığı geçirirse toplum bağışıklığı oluşur (pandemi başında İngiltere).
2. Toplumun yüzde 60-70'i aşılanırsa toplum bağışıklığı oluşur (pandemi başında genel kanaat).
3. Toplumun yüzde 85'i aşılanırsa toplum bağışıklığı oluşur (TR).
4. Toplumun yüzde 100'ü aşılanması gerek ve ayrıca belli sürelerde hatırlatma dozu uygulanmalı (son tahlil).
5. Bu pandemi aşı ile bitmez! (DSÖ). Nokta.
???
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,721
Kullanıcılar
449,957
Son üye
sezercakmak

Yeni konular

Geri
Üst