Control Techniques SyPTLite programı ne işe yarar

ayrıca sedatla biz çok işler yaptık. aynı fabrikada birlikte çalıştık. oda bilir bunları az çok. özellikle uçan testere uygulaması yapmıştık en bilinen. o bi kalıp paket program ama bana çok faydası oldu sürücüyü ve programı çözmem adına. neyse...
arda kardeş sen devam et. çok kral bi sürücü. çözüpte yaparsan bişiler çok geniş bi dal. çok faydası olur.
iyi çalışmalar...
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Hocam çok sağolasın verdiğin açıklamalar cok anlasılır işin aksi tarafı elimde sadece drive var hiç opsiyon modülü yok yanlış anlamadıysam opsiyon modülü olmadanda syptlite programı ile drive da bi uygulama yapamam.inverteri 1 yıldır kullanıyorum tekstilde çalışıyorum bizde bu kadar geniş uygulamalr yok.Sadece start ver birde analog referans sinyali o kadar.Fakat ben merak edip üzerinde çok durdum birde kablo yaptırdım ct softu kullanmak için.
Eğer mümkünse yazılmış programları görmek isterim.
Kolay gelsin
 
bildiğim kadarı ile örneğin #1.02 max hız limiti bunu hangi adresten yönlendireceksen move komutu ile aktar
 
slm arkadaşlar elinde syptpro crak olan varmı.yardımcı olursanız sevinirim.demo su var elimde ama crak olmadığı için pek işime yaramamıyor .
 
bu programla ilgili döküman var mı elinizde varsa paylaşırsanız sevinirim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,245
Mesajlar
916,141
Kullanıcılar
450,052
Son üye
Fatihkaya00

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst