Cnc router ı devreye alıp mach3 yükleme.

Pano çıkışında 15 pinli bir çıkış var rs23w olması lazım normal laptopa uyuyor galiba. Bu bilgiden sonra hangi bokta geliyor suat abi :)
 
Muhtemelende 15Pinde normal değil...
 
Nokta yazacağına da "bokta" yazmış. Az kalsın atarlanacaktım adama. Sonra farkettim ki yanlış yazmış.
 
Nokta yazacağına da "bokta" yazmış. Az kalsın atarlanacaktım adama. Sonra farkettim ki yanlış yazmış.
Spindle bağladım çalışıyor pc den. Ama eksen motorları çalışmıyor. Bastığım zaman zıııııt diye ses geliyor eksen motorlarından. Buna bir çözüm üretebilirmisiniz.
 
Çok az bilgi vermenize, sorunlarınızı tanımlayamamanıza rağmen insanlar size yardımcı olmaya çalıştı.
Bu konu ağırlıklı amatörlerden oluşuyor, sizin beklentiniz ise faturasını ödediğiniz danışman şirket gibi. Gerçi bu kadar bilgiyle onlar da yardımcı olamazdı.

Yetmiyor gibi saygısızca ve çirkince hakaret ediyorsunuz. Bu tavrınızla size hayatta başarılar diliyorum.
 
beyler bi boka yaramayan birr dorum. arada iyi insanlar hariç. sanki hepiniz böyle uzayda yaşıyormuşssunuz gibi. kusura bakmayın şurada bir yardımcı olacaktınız o kadar. ha kendim herşeyi hallettim bir şekilde çalışıyor. yardımcı olmayadabilirisniz ama hepinizin mesajlarını okudum ve bi bok bildiğiniz yok herşey deneme ynılmayla yapıyorsunuz. iki satır cod yazıp matematiksel analizleri bile elle yapamaycak türden insanlarsınız. kusura bakmayın bi bildiğiniz bok solidde çizim şöyle yaptım yok böyle bağladım tiplerdensiniz. kendinize iyi bakın bi sikim olmaz bu forumdan herkes primci aqq

Seni zorla forumda tutan yok
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst