Cevaplarda verilen internet adresleri

tr_escape

Üye
Katılım
6 May 2008
Mesajlar
632
Puanları
16
Sn. Yöneticiler,

forum içerisinde bazı sorulara cevap verirken internet adresini referans veriyoruz/veriyorum.

Antrak sitesinin linkini verdiğimde ise link silinmiş buradaki kriter nedir?
Bütün internet siteleri mi yasak yoksa o andaki yöneticinin keyfe keder ( bu site bir rakip site ) diyerek yasaklaması mı...

Arkadaşlar Türkiye'de zaten bir sürü yasaklanan siteler var...
Lütfen forumu devlet falan olarak düşünmeyin sadece üye sayısı kaybedersiniz.

Her insanın elinde bilgisayarı var ki bu siteye giriyor bu siteyi ise %70 google'dan buluyor tanıdığından öğreniyor vs.. Diğer siteleri de aynı şekilde arıyor buluyor.

Forumun amacı paylaşım ise filitrenizi iyi belirlemeniz gerekiyor.
Ben üstte belirttiğim siteyi bu forumdan önce gazetesini takip eden bir ademdim referans verdim sonra bir başka forum arkadaşımız da silmiş o zaman diğer bütün linkleri de silmeniz gerekiyor.

Veri tabanı DbAdmin'e girin delete * from message where in "www." vs... ile silmeniz gerekir.

Lütfen adaletli olunuz o siteye eleman çek bu siteye eleman çek kısımları sizi endişelendirmesin zaten eğer forum düzgün bir forum ise ciddi olarak olaylara bakıyorsa o forum hayatına devam eder.

Reklam amaçlı site ise yakın bir zamanda kapanır.

Ben bir sürü foruma üyeyim ve çoğuna mesaj bile atmıyorum gerek yok ilgili bilgiyi alıp çıkıyorum , çoğu kullanıcı da aynı şekilde davranıyor.

Linklerin filitresi nedir?
 
Sayın tr_escape forumumuz üzerinde yayınlanan linkler hakkında keyfe keder değil belli bir standarda göre değerlendirme yapılmaktadır. Bu değerlendirme ise forum kurallarının 11. maddesi baz alınarak yapılıyor.

Forum kuralları madde 11) Kazanç elde etmek üzere site reklamı yapmak ve Türkçe içerikli mesleki forum reklamları yapmak yasaktır.

Forumumuzda her ne olursa olsun başka mesleki forumların reklamının yapılması yada ticari amaç güden web sitelerinin reklamlarının yapılması yasaktır. Ancak ticari amaç gütmeden ve reklam yapma amacı olmadan birilerine yardımcı olmak için ticari amaç güden web sitelerinin linkleri verildiği zaman herhangi bir filitreleme işlemi yapılmamaktadır. Antrak.org belirlenen kriterlere uymadığına göre zannediyorum ki arkadaşımız antrak.org'un linkini yanlışlıkla silmiştir. Ancak üstüne basmakta yarar görüyorum her ne amaçla olursa olsun başka forumların linkinin verilmesi yasaktır.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,661
Kullanıcılar
449,944
Son üye
önder sem

Yeni konular

Geri
Üst