Bu Timer Kafayı Yedirdi Bana

kardeş vardiya saati geldi iş yerinden girebilirsem yolladığına bakarım olmazsa yarın kontrol ederim.Walla senınde kafanı şişirdim. Ama çok görme işin çok çok başındayım
 
Şimdi 5V un + sını ordaki DC12V yazan yere bağla. 5V un gnd sini de GND ye bağla. Ölçü aletini DC V kademesine alıp siyah probu GND ye tut. Kırmızıyıda coin yazan pine tutup para at. Eğer voltajda bir değişiklik oluyorsa tetik ucu odur. Eğer olmuyorsa kırmızıyı countere tut. Tekrar para atıp voltaja bak. Tahminimce bu iki uçtan birisi tetikleme ucu. Eğer yine de voltaj göremiyorsan içinde mutlaka mekanik bir switch vardır.
 
merhaba arkadaşım ,sistemi kurdum güzel çalışıyo tek eksik elk kesince tekrar onaylamak gerekiyo.üst üste attığım paraları algılamı yo.çok mu oldu yaa arkadaşım..
 
Elektriği kesip tekrar taktığında tekrar süre girmemek için yazılımda en baştan köklü değişiklikler yapmak ve sadeleştirmek gerekiyor. Ben senin için biraz daha komplike birşeyler yapayım istedim. Eğer daha basit ve sadece 10 dakikadan sonra otomatik enerji kesen bir program istersen onu da yazabilirim. Sen bence o join selector aletini biraz daha kurcala. Sonuçta attığın para mekanik bir anahtarı kısa devre yapacak şekilde dizayn edilmiş. Yani onu da buton olarak düşünebilirsin.
 
uyar arkadaşım
 
merak ettim konunun sonunu olumlu bişeyler çıktımı?...
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,759
Kullanıcılar
449,976
Son üye
ARALSAN

Yeni konular

Geri
Üst