bu nasıl iş

assssa

Üye
Katılım
24 Eyl 2008
Mesajlar
93
Puanları
1
mehmet ece nin verdiği ilanlara neden tepki gösterdiğiniz. mehmet ece yi hayatımda görmüş insan değilim ama yaklaşımınız bence çok saçma. mademki burada ikinci el pazarı diye bi bolüm var adam satacak tabiki. siz kime nerede ne lazım bilemezsiniz ki . belki adamın verdiği o ilan bir kişinin çok acil bi işini giderecek. bir tanede satsan bin tanede satsan aynı .adam kurallara aykırı bişey mi yapmış . beğenmezseniz bölümü kapatın. lütfen sildiğinizo ilanları geri alın .
 
Sayın assssa bizim için şahısların önemi yoktur. O yüzden her zaman olduğu gibi yine kurallar üzerinden konuşacağım. Burası mesleki gelişim amaçlı kurulmuş bir mesleki yardımlaşma forumudur. Eğer biz mesleki ürün alım satımı yapılmasını amaçlasak kontrolkalemi.com gibi bir forum değil gittigidiyor.com tarzında ürün satış sitesi kurar bu işten de para kazanırdık.

Kurallarımız gayet açık ve net olmasına rağmen anlamak istemeyenlere gerek forum üzerinde gerek ise özel mesaj yoluyla defalarca anlattık. Bizim amacımız bazı üyelerimiz için vergisiz kirasız bir ticarethane oluşturmak değil. Tüm üyelerimizin bilgi alışverişi yaptığı bir forum oluşturmaktır. Burada sıfır yada 2. el her ne isimle olursa olsun ticaret yapmak yasaktır.

Biz 2. el ilanlar bölümünü üyelerimizin elinde kalan ve artık kullanmadıkları her türlü eşyanın değerlendirilmesi maksadıyla oluşturduk. Örneğin kullanılmayan bir motordan tutun, evdeki model uçağınıza kadar artık kullanmadığınız cihazları satmak için ilan vermeniz gerekmektedir.
 
bende assssa arkdaşa katılıyorum tamamen saçmalık bu bence mehmet ece ye karşı özel bi kasıt var burda bırtek o yokki ıkıncı el pazarında sadece onun verdıgı ılana tepkınız var
ıkıncı el pazarına devamlı alperen arkadaş yonetıcı olarak bakıyor goruyorumkı yonetıcılerden bir siz mudahale edıyorsunuz. Bence bunda kasıt var tabi sizin savunmanız her seferınde meslekı paylaşım yerı bu forum.Haklısınız siz tabiki site yonetıcısınız.şimdi siz diyorsunuz burda uyelerımızın elınde kalan malzemelerını satması ıcın kurulan bır bolum.Buraya kadar tamam.ama goruyorumkı aynı nıckde 2 gunde bır ılan veren arkadaşlar var bu malzemelerın hepsımı elınde kalmış.bıraz genış dusunun.burda mehmet eceye kasıt var acıkca bellı.hersey ortada.
 
Sayın safakozkarahan yada serkançağlar veya mehmet ece artık hangisi ile hitap etmemi istiyorsanız öyle hitap edeyim. Ben bir önceki mesajımda kişilere indirgemeden forum kuralları ile size forumun ticarethane olmadığını söyledim değil mi? Ancak hala bana karşı bir art niyetiniz var gibi bir yaklaşım sergilemekten geri durmuyorsunuz. Bu kadar zaman size tahammül ettik ve kibarca uyardık ancak sizin değişmeyeceğiniz belli oluyor. Sizin foruma girip tek bir üyeye yardım etmişliğiniz var mı? Tek yaptığınız farklı üyelikler alıp forumun üzerinden para kazanmaya çalışmak değil mi? Lütfen bundan sonra para kazanmak için başka yollar deneyin. Forumdan uzaklaştırıldınız. Forumdan uzaklaştırma nedeniniz ve ayrıntıları ilgili konuya yazılacaktır.

https://www.kontrolkalemi.com/forum...-yasakli-kullanicilar/sayfa16.html#post236557
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,215
Mesajlar
915,868
Kullanıcılar
449,996
Son üye
Serhan10

Yeni konular

Geri
Üst