Bu Lambanın Derdi Sizce Nedir?

Evet maalesef öyle ustam.

Lambadaki sorunun anlaşılması adına daha detaylı resimler yüklüyorum. Elinde bu Power LED'den veya muadili olan biri var mı? İstanbul'da herhangi bir yere getirip yaptırabilirim. Özelden de mesaj atabilirsiniz. Lambayı çok beğenerek almıştım, aylardır kullanmak kısmet olmadı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.


1973.jpg

1977.jpg
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Ledler seri bağlıdır, fakat led ler arıza durumunda kısa devre özelliği gösterir yani bir led kısa devre olursa diğerleri yanmaya devam eder , ledlerden hiç birisi yanmıyorsa lambadaki bütün ledler arızalıdır.
 
İlginize teşekkür ederim. Elinizde bu LED'lerden var mı? Çevremdeki hiçbir elektrikçi yardımcı olmadı. Götürüp yaptırabileceğim bir yer arıyorum İstanbul'da.
 
En azından İstanbul'da power led satan ve onarımını yapan bir yer bilen var mı?
 
o ledler 12v ile çalışıyordur bence 220v takınca gümlemiştir
 

Forum istatistikleri

Konular
128,355
Mesajlar
916,970
Kullanıcılar
450,215
Son üye
THORRR

Yeni konular

Geri
Üst