Bosch bulaşık makinesi sms68n80tr çalışmıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ugur2992
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ugur2992

Üye
Bosch sms68n80tr bulaşık makinem çalışmıyor.Ekranda hiç hareket yok.Prizi kabloyu kontrol ettim.Enerji karta geliyor.Kartta gözle görünür bir şey yok gibi görünüyor.Karttaki T4A sigortayı ölçtüm sağlam T14 k320 varistorü internetten bakabildigim kadarıyla ölçtüm ortadaki ve en sağdaki ayak arası buzzer ile kısa devre soldaki ayak ile diğerleri açık devre yani sağlam gibi Ntc 2.2 ohm tamam tny274 entegre yine internetten bakabildigim kadarıyla drain source bacaklarını buzzer konumunda ölçtüm açık devre görünüyor sağlam gibi elektrolitik kondansatörler değerleri normal girişe yakın 4 tane seramik kondansatör değerleri normal aklıma başka bir şey gelmiyor yardımcı olabilecek birileri var mıdır ? Yardım için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_20260729_110855.webp
    299.3 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20260729_110930.webp
    244.8 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20260729_003030.webp
    71.1 KB · Görüntüleme: 22
Teşekkürler dediğinizi de deneyip geri dönüş yapayım.

Röleye de vurdum ama faydası olmadı.Ariza devam ediyor.Her türlü yardıma ihtiyacım var.

Ekranda yok program ile ilgili çalışmada yok maalesef.

Kapı kilidi kontrolü yapmaya çalışacağım.Yardim için teşekkür ederim. Entegreyi de değiştirmeyi deneyeceğim.

TNT 274 entegre değişti.Ekran geldi ama şimdi E19 arızası veriyor.Ne yapmalıyım acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…