BEST13 Bina-Şehir Elektrik, Elektronik, Mekanik ve Kontrol Sistemleri Fuarı_resimler

elektrofizikci

Usta Üye
Katılım
30 Haz 2007
Mesajlar
1,185
Puanları
181
Yaş
39
BEST13 Bina-Şehir Elektrik, Elektronik, Mekanik ve Kontrol Sistemleri Fuarı’nın ikincisi, 26-29 Eylül 2013 tarihleri arasında CNR EXPO 1. Hall’de düzenlenecek. Yıllardır çeşitli sektörlere ilişkin teknolojiler alanında Avrasya bölgesinin en başarılı fuarlarına imza atan Bileşim Yayıncılık, Fuarcılık ve Tanıtım Hizmetleri A.Ş. BEST Dergisi’nin birikim ve katkılarıyla BEST13 Fuarı’nı organize ediyor.
Fuar ile birlikte; bina otomasyon sistemleri, güvenlik ve geçiş kontrol sistemleri, yangın güvenlik ve söndürme sistemleri, iklimlendirme, aydınlatma, ses-ışık ve görüntü sistemleri, veri iletişim izleme ve kontrol sistemleri, enerji sistemleri, enerji verimliliği, yenilenebilir enerjiler ve akıllı şehirler ile ilgili tüm sektörler bir kez daha tek bir çatı altında bir araya geliyor. Akıllı bina ve şehirlerin tüm yapısal öğeleri ile ilgili çalışmaların entegre bir biçimde değerlendirilmesine olanak tanıyan fuarın, konuyla ilgili yerli ve yabancı profesyoneller, karar vericiler, üreticiler, akademisyenler, danışmanlar, mühendisler, mimarlar, taahhüt ve yatırım firmaları için buluşma noktası olması hedefleniyor.
Akıllı, çevreci ve teknolojik binaları oluşturan disiplin başlıklarının tümünü kapsayan BEST12’den farklı olarak fuarda bu yıl “akıllı şehirler” konsepti de kapsama alınmış bulunuyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst