Basit bir soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

soner26

Üye
Katılım
9 Ocak 2016
Mesajlar
22
Puanları
1
Yaş
28
Bir kumanda devremiz var ve bu devrede bir lambamiz var bu lambanin kontagini kullanabilirmiyiz
 
Lambanin kontagi olmaz kardes..yapmak istedigin sey ne?..Sorununu anlatamadin,duzeltmelisin
 
Son zamanlarda yeni bi nesil türedi. Aynen soru sorma tarzları hep aynı. ACİLL. Nezaketten uzak, ne dediğini bilmeyen, mantıksız, ödev soruları, garip gurüp sorular soruluyor. Bugüne kadar ters cevap yazanlara kızıyordum ama bugün bende bu kervana katılıyorum. Bu tür arkadaşlara soruyorum, siz yazdıklarınızdan birşey anlıyormusunuz veya yazdıktan sonra geriye dönüp kontrol ediyormusunuz. Bu nasıl bi soru sorma şekli ya, siz olsanız bu adama cevap verirmisiniz. Soruyu okuyorum, okuduğumdan hiçbirşey anlamıyorum. Lütfen Türkçemizi katletmeyin. Forumda çok güzel, çok kaliteli insanlar var onlardan faydanın, adamlar hiç erinmeden ivil ivil detaylı şekilde cevap veriyorlar. Ama böyle uslüpsuz sorular forumun kalitesini düşürüyor. Yöneticilerimizden ricam bir üyeden 10 kez şikayet alınınca engellensin, 10 kişi sorunun kaldırılmasını talep ettiğinde soru kapatılmalı. Cevaba gelince ampülün neresinden nasıl kontak alınacak, böyle birşey olmaz. Saygı bizden olsun.
 
Ya bunlar, ya elektirikçi değil ya da elektonikçi değil . muhasebeciye sormuşlar 2 kere 2 kaç eder diye muhasebecide kaç olmasını istiyorsunuz diye cevap vermiş. bu bir örnek lambanın kontağı var diyorsan vardır ama nasıl var bilemiyorum saygılar.
 
Yorumsuz!!! (Yorumu sildim, ben zaten biliyordum diyince arkadaş..)
 
Son düzenleme:
Bir anlık caresizlikle sordum soruyu cevabı biliyordum teyit ettirmek icin sordum ki benim bildigimde dogru zaten yinede tesekkurler fikirlerinizi paylastiginiz icin
 
Hönk!!!!
Soru neydi??
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,306
Mesajlar
916,563
Kullanıcılar
450,144
Son üye
Saffetarli

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst