Samsung Max-360R için evrensel kumanda mümkün mü?

electrica

Üye
Değerli arkadaşlar,

Bir ikinci el sitesi üzerinden 90'larda üretilmiş Beko Energy360 müzik seti satın aldım. Şansıma cd-kasetçalar-radyo tüm fonksiyonlar sorunsuz çalışıyor. Set sadece gövde olarak satıldığından bir set de ikinci el hoparlör ile takım tamamlandı.

Cihazda dijital saat var ve ayarlanmamış olduğundan haliyle yanıp sönüyor. Ünite üzerinde ayar butonu yok. Araştırma yaparken bulduğum sonuca göre cihaz aslında Samsung üretimi ve orijinal model adı da Max-360R. Kullanım kılavuzu konusunda Beko ve Samsung yetkili servisleri yardımcı olamadı. Yine araştırmadan ulaştığım sonuca göre cihazın orijinal kumandasının görüntüsü ve doğruluğu muhtemel kodu mevcut. Kumanda fotoğrafından anladığım kadarıyla saat ayarı da sadece kumanda ile mümkün. E-bay üzerinde satılık kumandalar var ama alamıyoruz. :)

Sorum şu; satın alacağım ve temel işlevleri çalıştırabilecek uygun bütçeli bir evrensel kumanda ile eşleştirme olur mu? Nasıl bir yol izlemeliyim?

Eğer kumanda ebayda mevcutsa ve tek sorun getirtmek ise ben bu tarz durumlar için şöyle bir çözüm buldum.

İstediğim ürün aliexpress, temu, ebay yada amazon.com, amazon.de gibi platformlarda mevcut ise Avusturyada yaşayan bir kaç tanıdığım var. Onların adresine sipariş veriyorum onlar da izne gelirken bana getiriyorlar. Çünkü başka çare yok.

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,233
Son üye
JacobRice

Yeni konular

Geri