Basinc yukselmesi

erdvil

Üye
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
71
Puanları
1
Yaş
37
Öncelikle herkese merhba
Normalde evde 3 petek yakiyorum geçen günlerde eve misafir geldi salondaki peteği açmak durumunda kaldım kombinin basıncı arttı ve 3 bar babasından suyu boşalttı bunu 2 - 3 sefer yaptı sebebi ne olabilir sizce arkadaslar
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Benim kombide de surekli basinc dusuyor. Ac kapa da yapmiyorum. Sirekli yanmasina ragmen bir bakiyorum ev sogumus. Basınç dusmus. Marka demir dokum bk 223c bacali pilotlu
 
Genlesme tankindaki hava biraz kacmis olabilir. Genlesmeyi alamiyor olabilir basincin su devresini bosaltilip olculmesi gerekli ise tekrar basilmasi geeekir.
 
Genlesme tankindaki hava biraz kacmis olabilir. Genlesmeyi alamiyor olabilir basincin su devresini bosaltilip olculmesi gerekli ise tekrar basilmasi geeekir.
Benim vanadan elle yaptigim basinc yulseltme yeterli olmuyor oyleyse. Cunku gene dusuyor
 
sisteminizde kacak olabilir yada emniyet ventili bozulmuş sızdırıyor olabilir. Sisteminize sürekli şarj yapmamalısınız.
 
Basincin yukselmesi dogrudan genlesme tanki ile alakalidir..tankin sibopunu acip ( arac lastigindeki siboplardan) kalem gibi bisi ile ucuna bastirip icinde hava varmi yokmu bakin.1 bar hava olmasi gerekir.bisiklet pompasi ile bu isi yapabilirsin..
 
Eger genisleme tankinin sibobundan su geliyor ise tankin degismesi gerekir
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,668
Kullanıcılar
449,944
Son üye
önder sem

Yeni konular

Geri
Üst