Aydınlatma Projesi

Katılım
12 Mar 2008
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaslar merhaba,
Ben Kocaeli üniversitesi elektrik mühendisliği 4.sınıf öğrencisiyim bu dönem aydınlatma proje ve labaratuvarı isimli bir dersim var. Bu derste kullanılmak üzere aşağıdaki özelliklere sahip bir mimari(eşyalı) ve elektrik projesine ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler


En az 5 katlı,asansörlü,her katta en az 2 daireli ve en az 2 paftalı (tercihen 2 pafta,en alt katta dükkan vs olabilir) bir apartman projesi.
aydınlatma hesaplarını da içermesi gerekiyor.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
SLM kAREŞİM Yardımcı olmak isterdim ama bunun hazırını bulmak yerine kendin derste öğendğin kadar çizsen daha iyi olu projeyi nasıl temin edebleceğini de herhengi bir mimarın yanına git öğrenci olduğunu belirttiğin takdirde sana yardımcı olacaklardır .. bu olay senin igelecegin açısından çok önemli birazda akıl vermek gibi bi şey oldu ama... bn ce böyle yap ..
 
her ne kadar öğrencilik hayatım hazır döküman aramakla geçsede. buna çok pişman oldum zamanında bende hazır projeler üzerinde çalışmıştım ancak gerek autocad öğrenimi gerekse mimari projeler üzerine elektrik projesi çizimleri ayrı ayrı uzmanlık gerektirir. megep in aydınlatma projeleri için mevcut dökümanlarına göz atabilirsin. ama sakın mimari proje yada elektrik projesi hazır almanı önermem. sıfırdan başlayıp proje çizmen uzun zaman alır ancak kazanacağın tecrübeye değer. röleve projeleri var mesela tedş elektrik proje onayı için mimari proje üzerine çizimi istenir ancak mimari proje mevcut olmaz. o yüzden elektrik proje çizimleri yanında mimari proje çizme yeteneğin olması daha sağlıklıdır.
 
derste zaten hazır proje üzerinden gitmemiz gerekiyor hocanın isteği bu yani
yoksa ben de bu kadar aramak istemiyorum
 
erhan bey merhaba.. aradan bir yıl geçmiş, şimdi fark ettim. aynı durumdayım, bilgisayarınızda hazır varsa, tam aradığınız durumda bir proje gönderebilir misiniz bana? çok acil ihtiyacım oldu.. saygılar
 
Arkadaşlar bana çok acil sokak aydınlatma projesi ve hesabı lazım, çok zor durumdayım elinde olan varsa çok rica ediyorum!!!
 
arkadaslar elınde boyle bır projesı olan varsa yardımcı olursa sevınırım
 
Sanırım hocaların klasik ödevlerinden biri de bu.
Bana da çok acil gerekiyor.Eğer elinde olan varsa lütfen göndersin bana.
Şimdiden teşekkür ederim.
 
Arkadaşlar aydınlatma projelerini piyasada ne kadara çiziyorlar acaba? Şuan öğrenci olarak bir ofiste çiziyor olsam ne kadar çiziyorlardırda bana ne kadar veririler?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst