Aydınlatma Kontrol

Katılım
15 Şub 2020
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
34
Merhaba,

Biraz inceleme yaptım ancak istediğim gibi bir ürün göremedim. İşletmemizce yer alan aydınlatmalar için uzaktan kontrol etmek istiyoruz. Yaklaşık 30 adet Aydınlatma bulunuyor. Bu aydınlatmaları uzaktan her birini ayrı ayrı (belirli gruplar oluşturmamız mümkün) açıp kapatmak istiyoruz. Bilgisayar ve telefondan kontrol etmek ve en önemlisi şehir dışından bile kontrolü sağlamak istiyoruz. Bu şekilde ürün tarif edebilecek arkadaşlar var mı.

İlgili arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Merhaba,

Biraz inceleme yaptım ancak istediğim gibi bir ürün göremedi. İşletmemizce yer alan aydınlatmalar için uzaktan kontrol etmek istiyoruz. Yaklaşık 30 adet Aydınlatma bulunuyor. Bu aydınlatmaları uzaktan her birini ayrı ayrı (belirli gruplar oluşturmamız mümkün) açıp kapatmak istiyoruz. Bilgisayar ve telefondan kontrol etmek ve en önemlisi şehir dışından bile kontrolü sağlamak istiyoruz. Bu şekilde ürün tarif edebilecek arkadaşlar var mı.

İlgili arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Kablosuz çoklu röleler var. Ortamda internet varsa mobil uygulama üzerinden her yerden kontrol edebilirsiniz. Aynını kemdim de kurmayı düşünüyorum.
https://elektrobo.com.tr/mobil-apli...rl0-wRwO7SmJP-WFvkp3vPSkhJyVNbKsaAmcNEALw_wcB

Öncelikle ilginize teşekkürler.

Biraz araştırma yapalım bakalım. Daha profesyonel ürünler bulabilecek miyiz.

Akım darbe anahtarı arastırın. Uzaktan kumandaıle röle cektırıp, röle kontakları ıle bu şalterı ac kapa yaparsınız .Ekonomıuk ve teknık olarak uygun olur. Lambalarını 3 faza dagıt., her bırıne ne kadar düşüyorsa o faza bagla, tamamdır.
https://federal.com.tr/darbe-akim-anahtari-ne-ise-yarar/


İlginize teşekkürler.
Kaliteli uzaktan kontrol rölesi araştırması yapalım bakalım.
 
Profesyonel birşey istiyorsanız Knx protokollerini araştırabilirsiniz. Marka olarak Makel Smarthome'a bir göz atabilirsiniz.
 
Altyapı hakkında bilgi vermemişsiniz.
Yeni kablolama yapma imkanınız var mı?
Var ise;
KNX
CANbus
RS-485 tabanlı ürünler mevcut.
Yok ise;
Z wave
Zigbee tabanlı ürünler mevcut.
 
Knx haberleşme protokolü en güvenilir ve profesyonel bina otomasyon sistemidir. Abb, eae, schneider vs. Gibi markaların knx ürünleri vardır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,171
Mesajlar
915,630
Kullanıcılar
449,935
Son üye
mehmetenessunger

Yeni konular

Geri
Üst