Asansöre Kamera

Arkadaşlar asansöre kamera takılırmı? Kablosu nasıl çekilir?

bence oncelikle asansor firmasına danıs genellikle asansor makine dairesi ile kabin arasında giden orjinal yassı bir kablo var onun içerisinde oluyor bir kac yerde karsılasmıstık.(ama kablolamayı ypıp işi bitirdikten sonra ):)
 
sayın mutkan
asansörde kablosuz kamerayı nasıl çalıştırmayı düşünüyorsunz merak ettim asansör yerinde durmayacak sürekli hareket halinde zemin kattan 8 . kata çıkıcak nasıl yapıcaksınız bir açıklarmısınız yada yaptınızmı saygılar

böyle bısey mumkun hemde hıc ummadıgn kdar basıt ıster 8 ısterden 16 ... kata cıksın..
sabıt durup durmaması onemlı deıl...goruntu aktarıcı sınyal alıcı verıcıler var ..gunumuzde 2 nokta arası 50 km ye kadar lınk data sınyal vıdeo auıdo aktarım cıhazları mevcut 8 cı kat dahı olsa sorun yok yane:D
 
Asansör kablosu içinde CCTV kablo koymak en mantıklı çözüm. Ancak görüntüde parazit oluşmamaması için koaksiyel kablo aliminyum folyo ve beyaz bakırla korunmalı(tres işlemi).

CCTV kablo asansor kablosu dsına konulursa haerhangi bir yere takılarak yırtılma riski var. Omru cok kısa olur.
Asansörlerde güvenlik nedeniyle son yıllarda kamera koymak çok yaygınlaştı.
Özel kablo örnekleri için
Nergiz Kablo Asansr Kontrol Kablosu Teknik zellikleri
 
Öncelikle merhabalar. Ankaranın en onemlı ve en uzun binalarında bu sıstemı kurdum ve çalıstırdım. Görüntülerde parazıt olmaması ve monj sonrası sıkıntı yaşamamak için zaten mevcutta asansor kabını aydınlatmalar için ve asansor üzeri revizyon panosu için çekilmiş olan kabloların kenarından cat 6 kablo çekilerek bloon sistemi ile istediğin mesafede sorunsuz goruntu alabılırsın.Kamera enerjisini Asansor üzerindeki revizyon panosundan alabılrısın. Kolay gele.
 
Evet asansör içine kamera takmanın ne gereği var diyen arkadaşlara cevaben bunu yazmak gereğini duydum. Apartman 40 dairelik ve çift asansörlü, malesef içimizde insan kılığına girmiş garip varlıklar da yaşıyor. Apartman görevlisi asansör kabinini tertemiz temizliyor ama bu şerefsiz kimse her tarafa burun pisliği sürüyor, tükürüyor hatta bir de işiyor. Bir türlü denk getirip yakalayamıyoruz, işte çaresizliğimizden kamera montajı arayışına giriştik.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,887
Kullanıcılar
450,002
Son üye
enginyayl

Yeni konular

Geri
Üst