Arçelik 5300 OÇM 700 Devir Işığı Yanıp Sönüyor

Ustalarım iyi akşamlar

makine aynı arızayı vermişti röle sağlam görünüyordu ve bende sadece IGBT yi değiştirdim. Fotorfata görünen IRGB30F transistöründen kullandım yaklaşık 1 aydır kullanıyordum gene arıza verdi.

KArttan sötüğüm transistor kodu GBC30F tekrar aldığım yere gittim fakat ellerinde kalmamış acaba elinde bu transistörden olan veya nereden selanik ve karaköy pasajı dışında bulabileceğim bir yer varmı ?
 
ustalarım iyi akşamlar

makine aynı arızayı vermişti röle sağlam görünüyordu ve bende sadece ıgbt yi değiştirdim. Fotorfata görünen ırgb30f transistöründen kullandım yaklaşık 1 aydır kullanıyordum gene arıza verdi.

Karttan sötüğüm transistor kodu gbc30f tekrar aldığım yere gittim fakat ellerinde kalmamış acaba elinde bu transistörden olan veya nereden selanik ve karaköy pasajı dışında bulabileceğim bir yer varmı ?

ırgbf30 yerine ırf40 kullanınız.sorun ortadan kalkacaktır.
 
ustalar makinaya program verince program şalteri biraz dönüp motor hızla dönüp duruyor 700 devir ışığı yanıp sönüyor arıza kataloğunda motor arızası olarak verilmiş ama motoru değiştim motor sağlam kartı söktüm resimdeki kartta ıgbt bozuk bu malzeme haricinde bozuk bir şey olabilirmi yada önereceğiniz bir şey varmı
Resim görünmüyor da acaba IGBT nin hangisi olduğunu kart üzerinde tarif etme şansınız olabilir mi?
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,662
Kullanıcılar
449,944
Son üye
önder sem

Yeni konular

Geri
Üst