Apartmana kamera sistemi bilgiye ihtiyacım var

Profesyonel firmalardan destek almanizi öneririm ayrica maliyet önemli ama neticede bir sefer yapilan bişe ve günümüz şartlarinda gerekli birşey. Maliyete çok takilmayin bence sadece ihtiyacinizi belirleyin ve profesyonel bir firmaya en yuksek bütcenizi paylaşin önerileri ve domalara bakin yaptirin.
Teşekkürler öneriniz için. 2 firma ile görüştüm . Sizce bu 1500 dolarlık teklif uygun mu yazdığım ekipmanlar için? Diğer firma henüz resmi teklifi vermedi onlar da 3500 tl demişti getirecekleri kameraların donanımların yazılı olduğu listeyi apartmana sunacağım. Başka bir firma ben bulamadım internettende güvenemedim açıkçası. Yazdığınıza kesinlikle katılıyorum sırf bu yüzden AHD kameraları istemiştim ancak işte bir firma satış elemanı ne olduğunu dahi bilmiyor diğeri de henüz ekipmanları söylemedi. Böyle giderse iki firmadan birinde tercih yapılır sanırım zaman gösterecek.
 
simge güvenlik, Sunay
 
Furkan Bey Merhaba,
Halerkap Bilgisayar&Bilişim Teknolojilerinin sahibiyim. Güvenlik sistemlerinde bir ürünü yada ürünleri site ve söylentiler üzerinden almanız diğer arkadaşların da söylediği gibi yanlış olur. Ürünlerimiz Türk malıdır ve AHD görüntülerimizin kötü olduğunu belirtmişsiniz. 1500 Dolara fiyat aldığınızı da belirtmişsiniz. 1500x2,93=4395_TL. bu fiyata 2,0 mp 4 ip kamera bile yaptırırsınız ki siz CCTV kameradan bahsediyorsunuz. Eğer hala kamera yaptırmayı düşünüyorsanız sizi evinizden alarak ofisimize getirerek ürünlerimizi bil hassa canlı olarak görmenizi sağlayabiliriz. Ya da bir personelimizi göndererek daha geniş kapsamlı bilgi almanızı sağlayabiliriz. Bana [email protected] adresinden veya (312) 268 10 68 nolu telefondan ulaşabilir siniz.
Saygılarımla,
 
adil bi teklif.
 
nerede ikamet ediyorsun yerinde kontrol ederek uygun alma imkanın var elbetde
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,889
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst