Amerika'dan gelen 120 volt cihaz

Selamun aleykum arkadaslar. Oncelikle anlayamadığım için benzer konular olmasına ragmen bu konuyu actigim için özür dilerim. Amazon dan bir urun satın aldim. Kişisel meteoroloji istasyonu http://www.amazon.com/gp/product/B00FWSP3UC/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1 Ekran renkli ama tablet gibi degil zeminde bazi yerker renklendirilmis sadece . Calışması için gelen adaptorun uzerinde yazan değerler : 120vac 60hz. 6va. 4.5 volt 250ma . cihaz üzerinde de ayni değerler yazmakta ayrıca 6 pil ile de calismakta. Su ürünlerden hangisini almalıyım. Tavsiye edeceğiniz başka urun varsa onuda alabilirim. http://www.alkayaelektronik.com/Ada...A_127-2.html#action=categoryList&parentId=255.

Mesajınızda kırmızı ile işaretledim. Cihazınız 6va gücünde. size bu değerin biraz üzerinde bir 220 / 110 dönüştürücü yeterli olacaktır.

Verdiğiniz linkteki ilk ürün 20va lık olan ürün cihazınızı çalıştırmak için gücü rahatlıkla yetecektir.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Güç olarak bu adaptörler büyük. İkiside uygun ürünler. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Kullanabilirsiniz.
 
Sanırım mervesan yerli firma. Ataba'nin pil şarj cihazlarının iyi olduğunu duymuştum.
 
Bende aynı şekilde düşünüyorum. Ataba biraz pahalı ama maddi gücünüz yeterli ise ataba almanızı tavsiye edebilirim. Mervesanda işinizi elbette görecektir. İkisininde içinde sadece bir trafo var nihayetinde.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,879
Kullanıcılar
449,998
Son üye
Muharrem_Arslan

Yeni konular

Geri
Üst