Allen Bradley PLC Tamir edenler?

yaman9

Üye
Katılım
1 Haz 2007
Mesajlar
582
Puanları
1
SLC 500 1747-L552 - OS501

plc önünde bulunan FLT,BATT,FORCE,ENET,RS232 lambaları yanıp sönüyor. Ethernet kablosu takdığımda bilgisayar ağ bağlantısını kabul etmiyor. Bu kartı garantili olarak tamir edecek bir yer var mı?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
İnternette çok reklam veren '' PLC merkezi'' diye bir yer var. Bir kontak kur istersen.
 
evet var www.elektroniktamir.net Bu konuda sana garantili yardımcı olur kar değilde allen bradley hangi serisi olduğunu soylemiş olsaydın key pat ustunden destek verebilirim.. genelde parametre ayarlarından yapa biliyor..
 
Pardon İnverter Olarak Algılamışım Plc tamiri İçin Program Silinmeden Destek Alınız.
 
programın yedeği varsa elinde enerji altında bir kaç kez sok çıkar düzeliyor ama içindeki yazılım gitmiştir.
 
SLC500 CPU larda dışındaki plastik kapağı söküp elektronik karta ulaştığında (pil sökülmüş olacak) cihazı fabrika ayarlarına döndürmen için Vcc ve gnd diye yazıyodu hatırlıyorum iki lehimi birleştirip bir dakika tutarsan fabrika ayarlarına geri döner, bu şekilde geçmişte bir cpu sorunu çözmüştüm, ya da programın elinde varsa tabi - hiç vcc gnd yle uğraşma pilini çıkartıp 1 gün beklet cpuyu (sanırım kondansatörlerin tamamen boşalması için bir fazlasıyla yetecektir :) )
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,854
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst