Allen Bradley SLC 5/O3 CPU çalışmıyor (yardım)

günaydın arkdaşlar sanırım allen bradley piyasada cok kullanılan bir plc değil yada daha önce pillin değiştiren arkadaş yok:)
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
evet arkdaşlar bugün yeni bir deneyim daha kazanmış oldum.plc nin pilini değiştirmek için modülü çıkardığınımda içindeki programının uçtuğunu gördüm ! tecrübe oldu benim için.yedeğini aldığım progamı yükledim sistemi çaliştiramadım.sistemi kuran firmayla iletişime geçtim arkadaşlar yardımcı oldular sağolsunlar sistemi çaliştirdim.
 
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bana slc 500 programı lazım nerden bula bilirim bana yardımcı olursanız sevinirim adresi mail atarsanız sevinirim *****@gmail.com şimdiden teşekürler
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
senin cpu os kısmını kilitlenmiş bir şekilde düzeliyor. oda şansına kalmış rack elinde yedek rack varsa ona takacaksın ani bir şekilde enerjisini kes ver ben en az on beş ayrı cpu'yu bu şekilde düzzelttim ama şansına bendeki cpu lar 5/04 yanlız
 
Pil bitik ise zaten program silinmiştir. Çıkınca program silinecektir. Öncelikle RsLogix500 yazılımı ile içerisinden programı upload etmelisin. Password var ise upload alamazsın. RS logix500 için RSlinx bağlantı programı da gerekir unutma, kolay gelsin.
 
rs500 serisi plclerde pil çıkattılınca program cpu dan siliniyormu?
 
Benim bildiğim çoğu plcde pili değiştirmek için 5 dakika gibi bir zamanın vardır. Ama pil bitmiş ise daha ilk kapatıp zamanında biraz geçmiş olursa program silinir.
 
Proğramı yedeklersin pili istediğin gibi değiştirirsin
kondastör sağlamsa 5 dk olabilir
 

Forum istatistikleri

Konular
128,215
Mesajlar
915,867
Kullanıcılar
449,996
Son üye
Serhan10

Yeni konular

Geri
Üst