Akıllı Ev Otomasyonu Kontrolü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sercey

Üye
Katılım
26 Eki 2007
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba arkadaşlar,
Ben Knx/EIB standardında yapılmış bir akıllı ev sistemini, TCP/IP üzerinden kontrol etmek istiyorum. Ancak kontrol wireless(802.11) ile gerçekleşecek.

Bu konuda KNX standardında, IP kontrolü için gerekli donanım çözümü,
IP ile kontrolde gerçek zamanlı gönderilecek komutlar / soket bağlantı parametleri ve eğer gerekli ise diğer bileşen yada bileşenler konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekküler.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
arkadaşlar ben **** isimli akıllı ev otomasyon sistemleri yapan bir firmada çalışıyorum
********* bana ulaşırsanız size yardımcı olabilirim
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba Sercey uzun yıllardır kullandığımız s-bus sistemimiz var web erişimi ve kontrolü mümkün aynı zamanda knx ürünlerimiz mevcut şimdi yalnız web kontrolünü 10 inch portable panele yapabiliyoruz windows ce yüklü üzerrinde s-bus çalışıyor eğer knx ürünler var ise de protokol dönüştürücü device var özet olarak protokol dönüştürücü kullanarak knx ürünler webden yönetebilirsin.
 
Şunu da söylemek isterim ama peacex arkadaşımızın linkini verdiği ürünleri inceledim manuellere bakınca çok iyi ürünler gibi duruyor teşekkür etmek gerek.
WAGO-I/O-SYSTEM 750 KNX IP Controller 750-849 bu ürün güzel bir ürün.
 
ümit bey fuarda standınızı ziyaret ettim ,bende bina otomasyonu üzerine çalışıyorum kısa zamanda firmanızı ziyaret ediceğim sisteminiz çok güzel ve basit bir kurulumlu hoşuma gitti
 
bu forumun amacı ben şu firmada çalışıyorum arayın yardımcı olurum değildir. forumun amacını hemen hemen tüm arkadaşlar biliyor fakat arada bilmeyenler de çıkıyorum. lütfen bu tarz konuları hemen şikayet et butonuna basarak bize şikayet ediniz. amaç dışı kullanmaya çalışanlar bundan böyle uzaklaştırılacaktır...

bilgilerinize...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,220
Mesajlar
915,906
Kullanıcılar
450,007
Son üye
harunppp

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst