ADSL bağlantısı için 50 metre CAT5 kablo iş görür mü?

Burada ek yapmış gibi olmaz mı? Yani sonuçta kabloyu kesip bir yere takacağım, bundan sonrası ise normal RJ11 çıkışlı telefon kablosuyla devam edecek.

Priz uygulaması teknik olarak ek sayılmaz çünkü sen hattı sonlandırmak zorundasın. Duvardan sarkan ucu çakılı bir kablo mu daha hoş ve kullanımı kolay olur yoksa prize girilmiş ve ihtiyaç olmaması durumunda kablosunu çıkartınca duvarda görüntü kirliliği sağlamaması mı daha uygun olur? Bu sonlandırmadan sonra zaten modeme giriş yapacağınız için kabloyu kısa tutar ve elektrik tesisatından uzak konumlandırırsanız hiç bir sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle inşallah. Yok ben garanti olsun istiyorum derseniz ihtiyacınız olan kadarı ile hattı çektiğiniz kablodan temin edip her iki ucunuda jack basın öyle kullanın ama telefon kablosu kadar esnek olmaz.

Cat6 SFTP Cat6 FTP' ye göre ekstra izolasyonlu ve fiyatı yüksektir.
FTP: Folyolu, bükümlü ve korumalıdır.
SFTP: Ekstra olarak iç bükümlü gruplarıda folyoludur.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,761
Kullanıcılar
449,977
Son üye
keskiyan

Yeni konular

Geri
Üst