Adet / Dk Bilgisi için Datalogger!

kurdalegon

Üye
Katılım
2 Nis 2010
Mesajlar
16
Puanları
1
Yaş
52
selam

ben ad/dakika bilgisini sayıp kaydedebilecek bir datalogger arıyorum arkadaşlar. dönen bir milin turunu sayan bir algılayıcı ile ekranda mevcut hız ( ad/dk) görülebiliyor. işte bu hızı 24 saat boyunca, istediğim zaman aralıklarında kaydedebilecek bir logger arıyorum. datalogger diye aradığımda karşıma hemen sıcaklık için ürünler çıkıyor. devir için böyle bir ürün bulamadım. böyle bir ürün varsa veya nasıl yapılabileceği hakkında fikri olan varsa şimdiden teşekkür ediyorum...
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
şimdi burada bir kaç yöntem var. Fakat senin öncelikli şartın nedir?
Yani veriler bu datalogger 'ın hafızasında mı kalmalı yoksa PC'ye anlık excel tablosu şeklinde aktarım mı yapmalı.
Buna cevap verirsen çözüm de ona göre olacaktır.
 
veriler datalogger hafızasında kalıp zaman zaman bilgisayara aktarılabilir ya da belli periyotlarda bir excel tablosuna otomatik olarak da aktarılabilir. pc ye anlık aktarım sanırım daha teferruatlı bir sistem gerektirir. mesela datalogger a bağlanıp geçmiş bir haftalık veriyi alıp yine bir tablo şeklinde inceleyebilmek sanırım yeterli olacaktır.
 
datalogger ile ilgili önerisi olan başkası yok sanırım....
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst