Abb sace emax 2 tmş

ceyran21

Üye
IMG-20250122-WA0007.jpg

Arkadaşlar tmş üzerindeki LED yanıp sönüyor 400 500 amper yük var neden kaynaklı olabilir

@fahri yetiş baba bir soru soracağım . Dip switch ayarları ile ilgili bir ayrıntı bulamadım. Büyük ihtimal ilk switch kademenin seçimi , diğer ikisi 0.25 lik ilaveler oluyor . Peki iki kademenin de ilk switchi on konumunda olursa ne oluyor ? Büyük olanı mı seçiyor koruma modülü ?
IMG_20250123_132503.png

Son düzenleme:
ABB ürünleri ,müşteri hizmetlerinin çok fazla ilgisi ! nedeniyle hiç itibar etmediğim / çok mecbur kalmazsam kullanmayı düşünmeyeceğim ürünlerdir ( kalitesini tartışmak,haddimizi aşar ).ABB ilgili konuları pas geçiyorum.Allah,müşteri hizmetlerine ihtiyacı olanlara yardımcı olsun.Yani,markanın kalitesinin iyi olması,kullanılmasını gerektirmiyor.Servisi olan Murat 124 ü,servisi olmayan bedava Mersedese tercih ederim.Aynı görüşüm, Legrand içinde geçerlidir.

Son düzenleme:
@fahri yetiş baba ilk saydığın hacıya gittiği iddia edilen araba tamirciye , ustaya ,servise ,yedek parçaya ekmek ve su gibi ihtiyaç duyarken ikinci araba ne kadar bunlar olmasa da uzun süre idare eder ? Komşumuz moskviç marka bir Rus arabası almıştı . O kadar sağlam ve tank gibi bir araba ömründe görmedim . 3. Viteste istediğin hızı yapıyorsun ve motordan hiçbir zorlanma ibaresi gelmiyordu . Önden kollu marşı bile vardı . Ama tabi ikinci el piyasası nanay . Ekonomik değer nanay . Tercih meselesi.
Aloooo @arkaplan ABB Sace Emax2 dip switch configuration . Sen çözersin bu işi . Bırak milletin sigortasını , kar ini . Biraz ciddi işler yapalım . YouTube videosu da istemem .

Son düzenleme:
Düşüne düşüne kendim çözdüm . Soldakiler switch değil . Ayar gösterimi . Jeton yeni düştü . Doküman prensi de ülkeyi mi terketti nedir .

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
130,563
Kullanıcılar
454,051
Son üye
yaparim

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri