abb acs850 inverter ile yapılan frenleme

manyetik fren beslemesini tamamen izolasyon trafosundan almalısın.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
fren voltajını inverter çıkışındanmı alıyorsun.yoksa inverter beslemesindenmi.

kontrol ettim ,inverter çıkışından almışız.onu inverter girişine çekip tekrar bağlantıları yaptık şimdi sorunsuz çalışıyor.yani bugün sabah 10 dan beri.ü
Ayrıca neden izalasyon trafosundan freni beslemeliyiz anlamadım....
 
sistem hala sorunsuz çalışıyor.redresörün beslemesini inverter çıkışından almak gibi bir yanılgıya düşmüşüz.eeee bazan insan yapmak istediğini yaptı zanneder ama yanlışı sonra görür.hani bu bir şeyi söylemek istersinde ağzından başka sözler çıkar ya onun gibi bir şey oldu.yoksa bizler bu beslemenin inverter çıkışından alınmasının doğru olmadığını tabiki biliyoruz.
ilgilenenlere teşekkürler..
saygılar...
 
Ne yazık. Aklımın ucundan geçmezdi böyle bir hata.Bu mesajdan alınan ders, hata aranırken sadece kendinin değil ehil olmayan insanların da bu işleri yaptığını düşünerek sistemleri kontrol etmek gerekiyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,249
Mesajlar
916,173
Kullanıcılar
450,060
Son üye
ali karaöz

Yeni konular

Geri
Üst